Monaco, katiline aşık oldu!

Monaco, katiline aşık oldu!

Müthiş formuyla Avrupa’nın önemli kulüplerini peşine takan Cenk Tosun’a, son olarak Monaco talip oldu. Fransızlar, kendilerini 2 golle yıkan yıldız forveti Başkan Orman’dan istedi, ancak devre arası için olumsuz yanıt aldı.

Ajans Beşiktaş - Beşiktaş’ta bu sezonun en dikkat çeken oyuncularının başında gelen Cenk tosun, her geçen gün performansının üstüne koyarak gidiyor ve Avrupa’nın önemli kulüplerini de birer birer peşine takıyor. sezon başında ingiltere Premier Lig ekiplerinden Crystal Palace’ın 14 milyon Euro’yu gözden çıkardığı Cenk’i Başkan Fikret Orman satmamıştı. daha sonra da milli futbolcuyla Almanya’dan schalke 04, stuttgart ve Leverkusen ispanya’dan Athletic Bilbao, Villarreal ve Valencia’nın, italya’dan da Roma ile inter’in istediği bildirilmişti. son olarak da tecrübeli golcüye, Şampiyonlar Ligi’nde 2 golle yıktığı Fransız temsilcisi Monaco’nun talip olduğu öğrenildi.

Peşini bırakmayacaklar

Fransa’daki müthiş futbolu sonrasında Monaco ekibinin kurmaylarının soluğu Başkan Orman’ın yanında aldığı ve Cenk’i devre arası için istedikleri bildirildi. Ancak Orman’ın onlara da, Ocak ayında Cenk’i satmayacağını söylediği vurgulandı. Monaco’nun bu transferin peşini bırakmayacağı ve sezon sonunda bir kez daha Kartal’ın kapısını çalacağı ifade edildi. Beşiktaş yönetimi, Cenk’ten 25 milyon Euro bonservis bedeli kazanmanın planlarını yapıyor. (Fanatik)

Etiketler :