Mourinho'dan Fellaini açıklaması: "Ayrılmasından endişe duyuyorum"

Mourinho'dan Fellaini açıklaması: "Ayrılmasından endişe duyuyorum"

Beşiktaş'ın istediği Maroune Fellaini için Manchester United menajeri Jose Mourinho açıklama yaptı ve ayrılmasından endişe duyduğunu söyledi.

Ajans Beşiktaş - Beşiktaş'ın transfer gündeminde yer alan Marouana Fellaini ile ilgili Manchester United menajeri Jose Mourinho'dan açıklama geldi.

Portekizli teknik adam, sezon sonunda sözleşmesi bitecek olan Belçikalı yıldızın ayrılmasından "endişe duyduğunu" söyledi.

Mourinho, oyuncu ile kulüp arasındaki görüşmelere müdahil olamayacağını belirtirken; "Oyuncu ile yönetim arasında bir görüşme oluyor, benim yapacağım bir şey yok. Ben kontrat görüşmelerine karışmam, iki tarafa da saygı duyarım. Oyuncuya saygı duyarım, çünkü kendi geleceği hakkında karar verme hakkı var. Kulübe saygı duyarım, çünkü görüşmeler belli bir çerçevede ilerler. Bu yüzden beklerim. Benim kontrolümde olmayan şeyler bunlar" ifadelerini kullandı.

PARIS SAINT-GERMAIN DE DEVREYE GİRDİ

PSG'nin Fellaini'nin menajerleri ile görüştüğü ve Belçikalı futbolcuya 4 yıllık bir teklif sunduğu belirtildi. 30 yaşındaki futbolcu, Manchester United ile sözleşmesini Ocak ayına kadar yenilemezse diğer takımlar ile sözleşme imzalama hakkına sahip olacak.

2013 yılında Everton'dan 32 milyon Euro'ya Manchester United'a transfer olan Marouane Fellaini, bu sezon United formasıyla 10 maçta 4 gol ve 1 asist kaydetti.

BEŞİKTAŞ AÇIKLAMIŞTI

Beşiktaş Basın Sözcüsü Metin Albayrak geçtiğimiz günlerde Fellaini ile ilgili "Transfer bizde hiç bitmiyor, hep çalışıyoruz. Sadece Fellaini için değil, genel olarak çalışmalarımız var. Scout ekibimiz bu hafta sonu 20 maç izledi, oyuncular takip ediliyor. Devre arası için sezon sonu için sürekli arayış var" demişti. (Sporx)

Etiketler :