Müfit Arın: "Güzel bir maç oldu"

Müfit Arın: "Güzel bir maç oldu"

Beşiktaş Mogaz, Şampiyonlar Ligi'ndeki üçüncü maçında Rus ekibi Chekhovskie Medvedi ile deplasmanda karşılaştı. Antrenör Müfit Arın ve kaleci Taner Günay, mücadeleyi değerlendirdi.

Ajans Beşiktaş - Parkenin Kartalları, VELUX EHF Şampiyonlar Ligi'nin üçüncü haftasında Rus temsilcisi Chekhovskie Medvedi ile karşı karşıya geldi.  Beşiktaş, karşılaşmayı 29-27 kazandı ve Şampiyonlar Ligi'ndeki 2. galibiyetini aldı. Beşiktaş Mogaz Takımı Antrenörü Müfit Arın ile kaleci Taner Günay, C. Medvedi maçının ardından açıklamalarda bulundu. İşte açıklamalar:

Müfit Arın: “İlk yarı farklı, ikinci yarı farklı bir Beşiktaş Mogaz sahada vardı. İlk yarı savunma yapmayan, hücumda erken top kullanan bir Beşiktaş Mogaz vardı. İkinci yarı daha agresif oynadık ve oyunlarını daha çok kestik. Basit goller bulduk ve rakip demoralize oldu. Acele etmeden oynadık. Rakibe kolay gol izni vermedik. Güzel bir maç oldu. Biz daha şanslıydık. İki takımı da kutluyorum.”

Taner Günay: ‘Güzel bir maç oldu. Rakibi mücadelelerinden dolayı kutluyorum. Maça özellikle savunmada basit hatalar yaparak başladık. İlk yarı onların lehine sonuçlandı. İkinci yarı biz onları hataya zorladık. İkinci yarı iyi savunma yaptık ve hızlı çıkarak güzel goller bulduk.”

Etiketler :