Müfit Arın: "Savunmada başarılıydık"

Müfit Arın: "Savunmada başarılıydık"

Beşiktaş Mogaz Hentbol Takımı Antrenörü Müfit Arın ile kaleci Karim Mostafa Hassan Hemdawy, VELUX EHF Şampiyonlar Ligi'nde HC Motor Zaporozhye maçından sonra basın toplantısında konuştu.

Ajans Beşiktaş - Beşiktaş Mogaz, VELUX EHF Şampiyonlar Ligi'nin 5. maçında HC Motor Zaporozhye ile karşılaştı. Kocaeli Şehit Polis Recep Topaloğlu Spor Salonu'nda oynanan maça siyah-beyazlılar; Karim, Pribak, Ramazan, Faruk, Tolga, Nuic ve Krsmancic ile başladı. Beşiktaş Mogaz ilk yarıyı 14-17 geride tamamladı. İkinci yarıda oyuna ortak olan Beşiktaş, sahadan 28-28'lik skorla beraberlikle ayrıldı ve puanını 5'e yükseltti. Siyah-beyazlılar, grupta geride kalan dört maçta iki galibiyet elde etmişti. Karşılaşma sonunda Müfit Arın ve Mostafa Hassan Hemdway şunları söyledi:

Müfit Arın: “Bugün seyirciler açısından güzel bir maç olduğunu düşünüyorum. İki taraf da savunmada kendi çapında başarılıydı. İlk yarı HC Motor Zaporozhye, ikinci yarı Beşiktaş Mogaz olarak savunmada başarılıydık. Rotasyon darlığı problemi yaşıyoruz. Bütün Şampiyonlar Ligi maçlarımıza rakipten 5-6 sayı geride başlıyoruz. Bugün de yine böyle bir başlangıç yaptık ve aradaki farkı kapatmak için büyük bir efor sarfettik. HC Motor Zaporozhye bizi yenebilirdi biz de onları yenebilirdik. Sonuçta puanları paylaştık her iki takımı da kutluyorum.”

Karim Mostafa Hassan Hendawy: “Oynadığımız maçların başlarında genelde geriye düşüyoruz. Maçların ilk on dakikalık periyodunda daha iyi konsantre olabilirsek daha fazla maç kazanacağımıza inanıyorum. 5-6 sayı farkla geriden gelip maçı berabere bitirmek bence iyi bir sonuç.”

Etiketler :