Ödüller kırmızı kazanan siyah-beyaz!

Ödüller kırmızı kazanan siyah-beyaz!

Reklam sektöründe 15 yıldan bu yana öne çıkan projeleri farklı kategorilerde sunulan ödüllerle taçlandıran “Kırmızı Ödülleri”, 14 Mayıs’ta İstanbul’da gerçekleştirilen törenle sahiplerini buldu.

Ajans Beşiktaş - Beşiktaş, bu prestijli organizasyonda, Boğazın Efendisi Beşiktaş yeniden sahada! Yeni formamızla yeni zaferler yakında!” videosuyla, “Uygulamada Ustalık - En İyi Dijital Animasyon Film Prodüksiyonu” kategorisinde ödülün sahibi olurken, “En İyi Kurumsal İmaj Kampanyası” kategorisinde de “Come To Beşiktaş” projesiyle ödüle layık görüldü.

Siyah beyazlı kulüp, son yıllarda büyük bir ivme kazanan iletişim çalışmalarıyla hem ülkemizde hem de yurtdışında ses getiren işlere imza atmaya devam ederken, sektörün bu kategoride sunduğu ödülleri de toplamaya devam ediyor. 

Beşiktaş son olarak, 14 Mayıs’ta İstanbul’da gerçekleştirilen törenle sahiplerini bulan “Kırmızı Ödülleri” organizasyonundaki başarısıyla, bir kez daha adından söz ettirdi. Kulübümüz, “Boğazın Efendisi Beşiktaş yeniden sahada! Yeni formamızla yeni zaferler yakında!” videosuyla “Uygulamada Ustalık - En İyi Dijital Animasyon Film Prodüksiyonu” kategorisinde ödülün sahibi olurken, “En İyi Kurumsal İmaj Kampanyası” kategorisinde de “Come To Beşiktaş” projesiyle ödüle de layık görüldü.

 

Etiketler :