"Oğuzhan için 12 milyon euro az!"

"Oğuzhan için 12 milyon euro az!"

Mehmet Demirkol, NTV Spor'daki Spor Servisi programında günün gazete manşetlerini değerlendirdi.

Ajans Beşiktaş - Mehmet Demirkol, Beşiktaş ile ilgili şu ifadeleri kullandı:
"10-12 milyon euro bonservis Oğuzhan için az. Talisca 25, Aboubakar 10, Oğuzhan nasıl 12? Oğuzhan diyor ki "Beşiktaş'ta olmaktan çok memnunum Real, Manchester falan beni isterse bana kolaylık sağlayın"demek istiyor. Oğuzhan için o fiyat az."

"Şenol Güneş, hem hareketli hem ayağı iyi oyuncuya ihtiyacı var. Şenol güneş tamam diyorsa olur. Babel'i başkası alsa delirmiştir derim gördüğüm en tembel oyuncuydu ama nasıl oynuyor görüyorsunuz. Quaresma'yı oynatıyor, Oğuzhan'ı oynatıyor."

"Hoca Babel'i nasıl alıp oynatabildiyse, Mangala'yı da alır oynatır. Şenol hoca tamam diyorsa planını yapmıştır. Aboubakar'ın fiyatı 5-6 milyon euroya indiriliyorsa, 3.3 milyon euro bonservis neden veriliyor."

"Beşiktaş 5-6 transfer yapabilir. Bir kaç oyuncunun gitmemesi lazım ama bir kaç oyuncu giderse de problem olmaz. Kaleci tartışması var Beşiktaş'ta. Şenol Güneş tarihin en iyi kalecilerinden biriydi. Bunun en iyi kararını o verir. Yeni kaleci kim? Boyko mu? Kalecinin sakarlığı az olacak ve güvenilir olacak. Nerede o kaleci? 10 tane kaleci sayarsın böyle"

Şenol Güneş, ''Kaleyi Utku'ya veriyorum'' dese kimse bişey demez. En iyi kararı o verir, karar Şenol Güneş'in."