Okan Buruk: "Beşiktaş-Antalya maçında verilen penaltı, bizi de etkiledi!"

Okan Buruk: "Beşiktaş-Antalya maçında verilen penaltı, bizi de etkiledi!"

Akhisar Belediyespor teknik direktörü Okan Buruk'tan ilginç açıklama

Ajans Beşiktaş - Spor Toto Süper Lig tüm hızıyla devam ediyor. Ligte iki hafta geride kalırken Beşiktaş, bir galibiyet, bir beraberlik ile dört puan topladı. Ligin zirvesinde 6 puan ile Galatasaray yer alıyor.

Ligin ilk haftasında Beşiktaş, Vodafone Park'ta Antalyaspor'u konuk etti. Karşılaşmanın ikinci yarısında Cenk Tosun'un ceza sahası içerisinde yerde kalmasının ardından hakem Cüneyt Çakır, tereddütsüz şekilde penaltı noktasını gösterdi. Topun başına geçen Cenk Tosun, golü atarak maçın skorunu tayin etti.

Karşılaşmanın ardından penaltı gerginliği yaşandı. Özellikle Antalyaspor teknik direktörü Rıza Çalımbay, karşılaşmanın üzerinden günler geçmesine rağmen penaltı pozisyonunun üzerinde durmaya devam etti ve "Cüneyt Çakır'ın bana garezi var galiba. Anlamıyorum, buna nasıl penaltı çalabiliyor. Beşiktaş maçlarında bu hep oluyor" şeklinde açıklamalarda bulundu.

"Beşiktaş-Antalya başında verilen penaltı, bizi de etkiledi!"

Ligin ikinci haftasında Antalyaspor ile Akhisar karşı karşıya geldi. Mücadelenin son dakikasında Akhisar Belediyespor'un penaltısı verilmeyince Okan Buruk, bu olayı Beşiktaş'a bağladı. Akhisar'ın çalıştırıcısı Okan Buruk, karşılaşmanın ardından "Beşiktaş maçında Antalyaspor aleyhine verilen penaltı bizim maça yansıdı sanırım. Hakem bize yönelik çok hata yaptı." yorumunda bulundu.