ÖZEL | Beşiktaş’ın İngiltere seferi başladı!

ÖZEL | Beşiktaş’ın İngiltere seferi başladı!

Beşiktaş, ara transfer döneminde bir forvet transferi yapmak için kolları sıvadı.

Ajans Beşiktaş Özel - Cenk Tosun'u Everton'a satan Beşiktaş, MLS ekiplerinden Orlando City forması giyen Cyle Larin'i kadrosuna kattı. 22 yaşındak Kanadalı golcüyü geleceğe yatırım olarak gören Beşiktaş yetkilileri, Alvaro Negredo ile rekabet edecek düzeyde bir forvet daha transfer etmek istiyor.

Bu doğrultuda soluğu Londra'da alan Beşiktaşlı yetkililer, transfer için temaslara başladı. Başkan Fikret Orman, Transfer Komitesi Başkanı Umut Güner ve Hukuktan Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Şafak Mahmutyazıcıoğlu, öğle saatlerinde Londra'ya gittiler.

Başkan Orman ve Beşiktaşlı Yöneticiler Londra'da, Leicester City'den Islam Slimani ve Kelechi Iheanacho, Arsenal'den Giroud ve Danny Welbeck için temaslarda bulunacak. Bu isimlerden bir tanesini satın alma opsiyonu ile kiralık olarak kadroya kazandırmak istiyor.

YASAL UYARI: BU HABER "AJANS BEŞİKTAŞ" TARAFINDAN YAZILMIŞTIR. KAYNAKSIZ KULLANILAMAZ. Bu içerik telif hakları mevzuatınca korunur. Kaynaksız kopyalama yapanlar hakkında yasal işleme başvurulur.

 

 

Etiketler :