ÖZEL | Demba Ba’dan Beşiktaş’a mesaj var!

ÖZEL | Demba Ba’dan Beşiktaş’a mesaj var!

Beşiktaş forvet bölgesine bir transfer daha yapıp transfer dönemini kapatmak istiyor.

Ajans Beşiktaş Özel - Cenk Tosun'u Everton'a satan Beşiktaş, forvet bölgesine MLS'te Orlando City forması giyen Cyle Larin'i transfer etti. Larin'i geleceğe yatırım olarak gören Beşiktaşlı yetkililer, bir forvet takbviyesi daha yapmak istiyor. Siyah-beyazlı takımın gündeminde eski golcüsü Demba Ba yer alıyor.

Beşiktaş ile görüşme halinde olan Demba Ba, siyah-beyazlı yetkililere son görüşmede "Sizin ne önerirseniz ben kabul ederim" dedi. Beşiktaşlı yöneticiler, Senegalli yıldıza 2.5 yıl için 7 milyon euroluk teklif yaptı. Demba Ba, Beşiktaş'ın bu teklifini kabul etti.

Beşiktaşlı yetkililer, İngiltere'de yapılacak olan forvet görüşmelerinin ardından Demba Ba için kararını verecek. Görüşmeler sonuçsuz kalırsa Ba, bonservissiz olarak siyah-beyazlılara katılacak.

Yıldız golcü, devre arasında 2 hazırlık maçında görev aldı. 2 maçta da 45'er dakika sahada kalan Demba Ba, 1 gol kaydetti. Demba Ba, geçen sezon Beşiktaş'ta kiralık olarak oynadığı dönemde 2 maçta süre alabilmiş, 1 gol atmıştı. Yıldız futbolcunun sakatlığının tamamen geçtiği öğrenildi.

Etiketler :