ÖZEL | Derbi maç sonrasında Beşiktaş soyunma odasında neler konuşuldu?

ÖZEL | Derbi maç sonrasında Beşiktaş soyunma odasında neler konuşuldu?

Beşiktaş'ın Fenerbahçe'ye 2-1 yenildiği maça damga vuran hakem Ali Palabıyık, karşılaşmada kendisine itiraz eden teknik direktör Şenol Güneş'i tribüne göndermişti.

Ajans Beşiktaş - Karşılaşmanın son düdüğünün ardından tribünden soyunma odasına inen Şenol Güneş, önce tüm takımı oynadıkları oyundan dolayı tebrik etti. Oyuncularının üzülmemesini isteyen Güneş, "Bu maçı burada bırakıyoruz. Sahada nasıl mücadele ettiğiniz ben ve maçı izleyen herkes gördü. Şu an yapmanız gereken bu maçı unutarak, salı günü oynayacağımız maçı düşünmek" dedi.

Başarılı teknik adam, maç sonrasında yayıncı kuruluşa konuşacak oyunculardan da bir ricada bulundu. Güneş "Sizden ricam, maç sonrası yayıncı kuruluşa yapacağınız konuşmalarda ve sosyal medyada hakemle ilgili bir yorumda bulunmamanız. Biz sözümüzü sahada söyleyen bir ekibiz. Bu tip oyunların içinde yer almayın" dedi.

Güneş'in bu nasihatının ardından yayıncı kuruluşa konuşan Babel ve Fabri; hakem hakkında bir görüş bildirmezken, hiçbir Beşiktaşlı oyuncu da sosyal medyada Ali Palabıyık hakkında yorum yapmadı.

Etiketler :