ÖZEL | Fatih Terim'e Beşiktaşlı yardımcı

ÖZEL | Fatih Terim'e Beşiktaşlı yardımcı

Milli Takım'a Beşiktaşlı yardımcı antrenör geliyor.

Ajans Beşiktaş Özel - Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim'e Beşiktaşlı yardımcı geliyor. Hem Terim, hem de federasyon yetkilileri Mehmet Özdilek ile bir görüşme gerçekleştirdi.

Beşiktaş'ın efsane ismi Mehmet Özdilek, teklife olumlu yaklaşırken ufak tefek pürüzlerin giderilmesinin ardından imzalar atılacak ve Mehmet Özdilek, Fatih Terim'in yardımcılığını yapacak.

Teknik direktörlük kariyeri

Mehmet Özdilek, 2004 yılında Malatyaspor ile teknik direktörlük kariyerine başladı. Sırasıyla, Sarıyer, Antalyaspor, Gençlerbirliği, Çaykur Rizespor, Kayseri Erciyesspor ve yeniden Gençlerbirliği'ni çalıştırdı.

Daha önce bu görevi yaptı

Mehmet Özdilek, 2005 yılının Temmuz ayında Fatih Terim'in yardımcısı olarak Milli Takım antrenörlüğü görevine başladı. Ancak fazla uzun sürmedi. Mehmet Özdilek, 24 Kasım 2005 yılında oynanan İsviçre maçının ardından görevi bıraktı.

Futbolculuk kariyeri

'Şifo' Mehmet Özdilek, Kahramanmaraşspor'dan 1988-1989 sezonunda Beşiktaş'a transfer oldu. Bu tarihten sonra tam 14 sezon Beşiktaş forması giyen Şifo Mehmet, siyah-beyazlı takımın efsane isimleri arasına girdi. Kariyerinde Kahramanmaraşspor ve Beşiktaş dışında başka bir takımda oynamayan Özdilek, Beşiktaş'ta 512 maça çıktı, 157 gol kaydetti. Şifo Mehmet, 2001-2002 sezonunda futbolu Beşiktaş'ta bıraktı.