ÖZEL | Fırat Günayer: "Kampın yıldızı Şenol Güneş, hoca çok istekli"

ÖZEL | Fırat Günayer: "Kampın yıldızı Şenol Güneş, hoca çok istekli"

Beşiktaş, devre arası kamp çalışmalarını Antalya'da sürdürüyor.

Ajans Beşiktaş - Sezonun ilk yarısında inişli çıkışlı bir grafik çizen Beşiktaş, devre arası kampını Antalya'da gerçekleştiriyor. Siyah-beyazlı takım, bu sezon da şampiyon olup üst üste üçüncü, toplamda 16. şampiyonluğunu almak istiyor. TRT Spor Beşiktaş Muhabiri Fırat Günayer, Beşiktaş'ın kampını Ajans Beşiktaş'a değerlendirdi. Günayer şu ifadeleri kullandı;

"Kamp güzel gidiyor, oyuncular istekli. Oyuncu üzerine bakacak olursak Jeremain Lens çok iyi durumda. Çok istekli, çok çalışıyor bu durum Şenol Güneş'in de yüzünü güldürüyor. Onun dışında Talisca'da son 1-2 gündür bir kıpırdama var. Daha istekli hale geldi o da. Medel de aynı şekilde, böyle giderse 11'deki yerini kaptırmayacak gibi. Yeni transfer Vida üstüne konuşacak olursak, özellikle İngilizce bilmesi çok iyi oldu onun için. Herkesle iletişim halinde sanki senelerdir Beşiktaş'ta oynuyormuş gibi çok pozitif, Şenol Güneş'in de performansından memnun olduğunu düşünüyorum. İlk günlerde Lens ile çok birlikteydiler, daha sonra Pepe, Tosic falan takıma katılınca onlarla da kaynaştı."

Şenol Güneş'in de çok istekli olduğunu ifade eden Fırat Günayer "Ama kampın en büyük yıldızı Şenol Güneş, hoca çok istekli. Takımla birlikte koşuyor, durmadan taktik veriyor. Yanlışları hemen söylüyor, moral olarak da iyi seviyede. Yardımcılarıyla hep iletişim halinde, yanlışları hemen tespit edip müdahale ediyorlar. Kampın yıldızı kesinlike Şenol Güneş. Bu pozitif enerjisi oyunculara da geçiyor, çok istekli olduğunu bütün antrenmana yayıyor" dedi.

YASAL UYARI: BU HABER "AJANS BEŞİKTAŞ" TARAFINDAN YAZILMIŞTIR. KAYNAKSIZ KULLANILAMAZ. Bu içerik telif hakları mevzuatınca korunur. Kaynaksız kopyalama yapanlar hakkında yasal işleme başvurulur.

Etiketler :