ÖZEL HABER | Londra'da Gökhan buluşması

ÖZEL HABER | Londra'da Gökhan buluşması

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman ve Transfer Komitesi Başkanı As Başkan Umut Güner, Napoli maçının ardından Londra'ya uçtu.

Ajans Beşiktaş Özel Haber - Olcay'ın geçen sezonki formunu yakalayamaması, Kerim ve Aras'ın istenileni verememesi, zama zaman o bölgede oynayan Adriano'nun da Caner'in sakatlığından sonra sol beke geçmesi Beşiktaş'ta Gökhan Töre defterini bir kez daha açtı.

Gittiği günden bu yana mutsuz olduğu ve geri döneceği konuşulan Gökhan Töre için daha önce de onay veren Şenol Güneş, yaşanan bu olumsuz tablonun karşısında bu kez "mutluka geri gelmeli" mesajını verdi. Başkan Fikret Orman da bu mesaj üzerine Napoli maçının ardından Transfer Komitesi Başkanı Umut Güner ile birlikte Londra'ya gitti.

Geçtiğimiz ay da Lonrda'da West ham kulübüyle masaya oturan Orman "Forma bulamıyorsa bize geri dönsün. Eğer sezon sonu isterseniz tekrar masaya otururuz" demişti. West Ham kulübü de konuyu Teknik Direktör Slaven Bilic'e iletmek için süre istemişti. 

Ancak geçen zaman içinde West Ham'dan cevap gelmeyince Orman ve Güner, dün gece Londra'da Bilic ile bir araya geldi. Londra'nın en ünlü restoranlarından biri olan Novikov'da bir araya gelen üçlü, Gökhan Töre'nin devre arası Beşiktaş'a gelmesini konuştu.

Slaven Bilic, Töre'nin şu an bir sakatlık yaşadığını ancak sakatlıktan sonra karar verebileceğini söyledi. Yine de son kararın Gökhan Töre'de olduğunu belirtti. Başkan Orman ve As Başkan Güner ise Gökhan'ın kendi futbolcuları olduğunu belirterek, oyuncunun oynamadıkça moralinin bozulduğunu ve formdan düştüğünü söylediler. Slaven Bilic ise ısrarlar karşısında Gökhan'ın gitmesine "evet" dedi ancak son kararın yönetimde olduğunu ifade etti.

Bu cevap üzerine, Londra'ya giden Beşiktaş kafilesi bir kez daha West ham ekibinin yöneticileriyle masaya oturma kararı aldı.