ÖZEL | Korsanlar, Hüseyin Mican'ı da aradı!

ÖZEL | Korsanlar, Hüseyin Mican'ı da aradı!

Korsan ürün satıcıları Hüseyin Mican'ı aradı!

Ajans Beşiktaş Özel - Korsan ürün satıcıları ile büyük mücadele veren Beşiktaş Yönetimi, bugüne kadar bu ürünleri satanları tespit ettirip yüzlerce dava açtı. Son olarak resmi siteden de "Dolandırıcılara dikkat" başlıklı bir yazı yayınlayan Beşiktaşlı yetkililer, bu durumun üzerinde titizlikle çalışıyor.

Hüseyin Mican'ı aradılar!

Beşiktaş'ın Kartal Yuvaları'ndan Sorumlu Yöneticisi Hüseyin Mican'ı yanlışlıkla arayan korsan ürün satıcıları, Mican'a forma satmaya çalıştı. Beşiktaşlı Yönetici, satışların yapıldığı yerin tespit edilmesi amacıyla korsan ürün satıcılarının teklifini kabul etti ve telefonda söylenen ücret karşılığında formayı satın aldı. Yerin tespit edilmesinin ardından Beşiktaş, ürünü satanlara dava açacak.

Beşiktaş'ın korsan ürünlerle savaşı

Sahibinden.com, n11.com, gittigidiyor.com gibi büyük E-Ticaret sitelerinde dükkanı olup korsan ürün sataların yanı sıra, şikayetler üzerine tam 113 farklı E-Ticaret sitesinden korsan ürünler tamamiyle kaldırıldı.

16 Haziran 2016 tarihinden itibaren sosyal medya platformu Facebook üzerinden 1330, yine aynı tarih itibariyle İnstagram üzerinden ise 491 içerik yayından kaldırıldı.

Beşiktaş, korsan ürün baskınlarında ise 58 il ve 310 il ve ilçe merkezinde 2366 adet korsan dosyası yapıldı.