ÖZEL | Larin’de işlem tamam

ÖZEL | Larin’de işlem tamam

Beşiktaş, Clye Larin transferinde mutlu sona ulaştı. Larin'in MLS ile olan sorunu çözüldü.

Ajans Beşiktaş Özel - Cenk Tosun'u Everton'a satan Beşiktaş, geçtiğimiz sezon yaz transfer döneminden beri peşinden koştuğu Cyle Larin'i, transfer döneminin başında İstanbul'a getirmiş ve sağlık kontrolünden geçirmişti. Ancak daha sonra Larin'in kulübü Orlando City tarafından yapılan açıklamalar kafa karıştırdı. MLS ekibi, Larin ile sözleşmelerinin olduğunu ve Beşiktaş'ın bir para ödemesi gerektiğini söylemişti.

Bu durum üzerine ünlü bir avukat ile anlaşma sağlayan Orlando City, Beşiktaş'ı dava etmeye hazırlanıyordu. Beşiktaş ise konuyu FIFA'ya taşıyacaktı. Ancak Beşiktaşlı yetkililer, Orlando City ile uzlaşma yoluna gitti. MLS'in Beşiktaş'tan 5 milyon euro talep etmesi üzerine devreye giren Larin'in menajeri, Orlando City ve MLS ile masaya oturdu.

Uzun süren pazarlıkların ardından anlaşma sağlandı. 5 milyon euroluk bedel 1.5 milyon euroya düşürüldü. Bu bedeli, Cyle Larin kendisi ödeyecek. Cyle Larin transferinin tamamlandığına dair bilgilendirmenin ise kısa süre içerisinde yapılması bekleniyor. Kanadalı golcü, Beşiktaş ile antrenmanlara çıkmaya başladı.

Etiketler :