ÖZEL | Oğuzhan'ı Milli Takım'a çağırmak için kim aradı?

ÖZEL | Oğuzhan'ı Milli Takım'a çağırmak için kim aradı?

Oğuzhan Özyakup, Milli Takım'a davet edildi.

Ajans Beşiktaş Özel - Geçtiğimiz hafta açıklanan Milli Takım kadrosunda Beşiktaş'ın yıldızı Oğuzhan Özyakup yer almamıştı. Oğuzhan'ın kadroda yer almaması eleştiri alırken, yıldız futbolcu üç gün sonra kadroya davet edildi.

Lucescu aradı!

Milli Takım teknik direktörü Mircea Lucescu, özel olarak sabah saatlerinde Oğuzhan'ı aradı. Yaklaşık 10 dakikalık telefon konuşmasının ardından Lucescu, Oğuzhan'ı Milli Takım'a davet etti. Oğuzhan her zamanki gibi saygılı bir şekilde Lucescu'yu dinleyip teşekkür ederek kampa gitti.

Arda destek oldu!

Oğuzhan'ın kadroya alınmamasının ardından yıldız oyuncuya en büyük desteği Arda Turan verdi. Arda, Oğuzhan'ı arayıp, canını sıkmaması gerektiğini, onun yanında olduğunu söyledi. Oğuzhan'ın Milli Takım'a tekrar davet edilmesinin ardından da Arda Turan, Oğuzhan'ı arayarak tebrik etti.

Oğuzhan Özyakup, Bursaspor maçının ardından Milli Takım'a alınmaması hakkında şu ifadeleri kullandı; "Milli takıma çağrılmadığım için üzüldüm. Hepimiz ülkemizi seviyoruz ve milli forma her futbolcunun hayali. Daha çok çalışıp yeniden milli takıma çağrılmak istiyorum. Her karara saygım sonsuz. Şanslıyım ki, formamızda Türk bayrağı var. Daha çok çalışmam gerekiyor ama milli takım konusunda beklemediğim bir durum oldu."

YASAL UYARI: BU HABER "AJANS BEŞİKTAŞ" TARAFINDAN YAZILMIŞTIR. KAYNAKSIZ KULLANILAMAZ. Bu içerik telif hakları mevzuatınca korunur. Kaynaksız kopyalama yapanlar hakkında yasal işleme başvurulur.