ÖZEL | Önder Özen: "Bayern Münih'e karşı mümkün değil..."

ÖZEL | Önder Özen: "Bayern Münih'e karşı mümkün değil..."

Beşiktaş, Şampiyonlar Ligi son 16 turunda Bundesliga devi Bayern Münih ile eşleşti.

Ajans Beşiktaş - Şampiyonlar Ligi'nde grubunu zirvede tamamlayan Beşiktaş, Bundesliga ekiplerinden Bayern Münih ile eşleşti. Siyah-beyazlı takım, ilk karşılaşmayı deplasmanda rövanşı Vodafone Park'ta oynayacak. Beşiktaş, grubunu namağlup şekilde lider bitirmeyi başarmıştı.

Bu zorlu eşleşmeyi Bein Sports yorumcusu Önder Özen, Ajans Beşiktaş'a değerlendirdi. Deneyimli yorumcu, Beşiktaş-Bayern Münih eşleşmesi ile ilgili, şu ifadeleri kullandı;

"Bayern Münih, zor bir eşleşme oldu. Beşiktaş'ın şansının yüksek olduğunu söylemek doğru olmaz. Şans düşük ama Beşiktaş'ın eleme şansı da var. Baktığımızda Beşiktaş, Şampiyonlar Ligi'nde rakiplerine karşı yarı sahalarına yerleşerek oynadı bu oyun Bayern Münih'e karşı mümkün değil. Maçların çok yüksek tempoda ve bol git gelli geçeceğini düşünüyorum. Bu oyun sistemi ile de Lens, faydalı olacaktır. Aynı zamanda Medel ve Negredo'nun da kadroya dahil olması gerekiyor. Dediğim gibi çok zor ama imkansız da değil. Beşiktaş'ın mevcut kadrosu, bu iki maç için yeterli. Bir stoper transferi konuşuluyor. Onun dışında Bayern Münih maçları için bu kadro yeterli"

YASAL UYARI: BU HABER "AJANS BEŞİKTAŞ" TARAFINDAN YAZILMIŞTIR. KAYNAKSIZ KULLANILAMAZ. Bu içerik telif hakları mevzuatınca korunur. Kaynaksız kopyalama yapanlar hakkında yasal işleme başvurulur.

Etiketler :