ÖZEL | Orman ile Güneş bir araya geldi. İşte görüşmenin tüm detayları

ÖZEL | Orman ile Güneş bir araya geldi. İşte görüşmenin tüm detayları

Beşiktaş'ta büyük görüşme yapıldı. Başkan Fikret Orman ile Teknik Direktör Şenol Güneş bir araya geldi ve transferleri masaya yatırdılar. İşte görüşmenin detayları.

Ajans Beşiktaş Özel - Beşiktaş, transfer dönemini oldukça verimli geçirdi. Marcelo, Aboubakar ve Andreas Beck'i kaybeden siyah-beyazlı takım, Pepe, Orkan Çınar, Alvaro Negredo, Jeremain Lens ve Gary Medel ile kadrosunu güçlendirdi. Sezona ilk 3 haftada 7 puan toplayarak başlayan siyah-beyazlı takımda, yeni transferler henüz fazla forma şansı bulamadı.

Milli Takım arasında yapılan hazırlık maçında 90 dakika sahada kalan Alvaro Negredo ve Jeremain Lens, henüz hazır olmadıklarını ortaya koyan performanslar sergilediler. Öte yandan Milli Takım'a davet edilen Gary Medel, Şili-Paraguay mücadelesinde 90 dakika sahada kaldı.

Güneş ve Orman zirvesi!

Beşiktaş'ta Başkan Fikret Orman ve Teknik Direktör Şenol Güneş bir araya geldi. Önce birlikte yemek yiyen ikili ardından toplantı yaptı. Fikret Orman ilk olarak deneyimli teknik adama takımın son durumunu sordu. Şenol Güneş "Şu an istediğimiz seviyeye gelmek için çok az bir süre kaldı. Kısa sürede geçen seneki seviyemize geliriz" cevabını verdi.

Yeni transferlerden de bahseden Şenol Güneş, henüz istenilen seviyede olmadıklarını biraz daha takımla çalışmalarını gerektiğini Fikret Orman'a aktardı.

Şilili yıldız Gary Medel'in de durumundan bahseden tecrübeli teknik adam "Medel diğer transferlere göre daha hazır. Onu orta sahada düşünüyorum, sağ bek için değil" dedi.