ÖZEL RÖPORTAJ | "Beşiktaş, Porto'dan 1 puanla döner"

ÖZEL RÖPORTAJ | "Beşiktaş, Porto'dan 1 puanla döner"

Usta gazeteci Atilla Gökçe, Porto-Beşiktaş mücadelesini Ajans Beşiktaş'a değerlendirdi.

Ajans Beşiktaş - Şampiyonlar Ligi'nde G Grubu'nda Monaco, Porto ve Leipzig ile aynı grupta bulunan siyah-beyazlı takım, gruptaki ilk maçında Porto ile karşı karşıya gelecek. Dragao Stadı'nda oynanacak mücadele, saat 21:45'te başlayacak.

Karşılaşmayı İngiltere Futbol Federasyonu'ndan hakem Anthony Taylor yönetecek.  Taylor'un yardımcılıklarını Gary Beswick ve Adam Nunn yapacak. Dördüncü hakemlik görevini Constantine Hatzidakis'ın üstleneceği mücadelenin ilave yardımcı hakemleri, Craig Pawson ve Jonathan Moss olacak. Atilla Gökçe, Porto-Beşiktaş mücadelesini ve siyah-beyazlı takımın gruptaki şansını değerlendirdi.

"Beşiktaş'ın gruptaki şansı en çok yüzde 30 olabilir. Porto, Monaco güçlü takımlar. Monaco'nun büyük yıldızları takımdan ayrıldı. Eski gücünde değil. Leipzig'i de unutmamak lazım. Deplasmanda en çok puan alan takım ikinci tura çıkar. Beşiktaş'ın deplasmanda en az 3 puan alması lazım. Evinde de 3 maçta da galip gelirse çıkmayı garantiler. Evinde kazaya uğrarsa, deplasman maçlarında bunu telafi edebilir. İşte bu yüzden Porto maçı önemli. Beşiktaş'ın kadrosu iyi, Şampiyonlar Ligi tecrübesi de var. Beşiktaş, Porto'dan 1 puanla döner."

Etiketler :