ÖZEL RÖPORTAJ | Ergin Aslan: "F.Bahçe maçını önemli hale getirmek için Konya'yı yenmen lazım"

ÖZEL RÖPORTAJ | Ergin Aslan: "F.Bahçe maçını önemli hale getirmek için Konya'yı yenmen lazım"

Beşiktaş, Süper Lig'in 22. haftasında deplasmanda Konyaspor ile karşılaşacak.

Ajans Beşiktaş - Spor Toto Süper Lig'in 22. haftasında Beşiktaş, deplasmanda Konyaspor ile karşı karşıya gelecek. Siyah-beyazlı takım, mücadeleyi kazanarak 23. hafta da oynanacak olan Fenerbahçe maçına moralli çıkmak istiyor. Beşiktaş, Konya maçı ile birlikte çok yoğun bir fikstüre de girecek. Kara Kartal, bu fikstürü en ufak hasarla atlatmak istiyor.

Yeni Şafak Gazetesi Spor Yazarı Ergin Aslan, Konyaspor maçı öncesinde Ajans Beşiktaş'a konuştu. Deneyimli gazeteci, şu ifadeleri kullandı;

"Konya maçı çok önemli"

"Beşiktaş kendisi adına çok önemli bir maça çıkacak. Çok zor bir maç bekliyorum. Şenol Hoca da Vagner Love da verdiği demeçlerde, Fenerbahçe maçını ve hatta Bayern maçını önemli hale getirebilmek için Konya'yı yenmemiz lazım dedi. Oyuncular da, teknik ekip de maçın öneminin bilincinde. Konyaspor ise devre arasında yaptığı takviyelerle güç kazandı. Onlar maçı kazanmak isteyeceklerdir. Beşiktaş'a zorluk çıkaracaklardır. Taraftarların dilinde Fenerbahçe ve Bayern maçları var ama Konyaspor maçı şu an için en önemli maç."

"Hoca kadro seçerken Münih'i düşünmez"

"Şenol Hoca kadro seçimi yaparken Münih maçlarını düşünmez. Yani bize daha önceki seçimlerinde bunu gösterdi. Ama Beşiktaş'ın bu maç öncesinde 4 tane kart sınırında oyuncusu var ve hepsi önemli isimler. Şenol Güneş, bunu göz önünde bulundurarak ufak bir rotasyon yapabilir ama bu ihtimali de zor buluyorum. Şenol Hoca, Karabük'e, Osmanlı'ya çıkardığı kadroları Monaco'ya, Porto'ya da çıkarabilen bir hoca. Bu sebeple Bayern'i düşünerek Konya kadrosunu kurmaz"

"Vagner Love oynamalı"

"Bence Vager Love oynamalı. Sonuçta son maçta 2 gol atarak morallenen bir oyuncu. Negredo her ne kadar çok çabalasa da güzel servisler yapsa da gol noktasında sıkıntı yaşıyor. Beşiktaş'ta servis yapacak adam çok, Negredo'nun gol bulması lazım. Formda bir Vagner Love varken, hoca tercihini o yönde yapacaktır"

Etiketler :