ÖZEL RÖPORTAJ | "Gollü bir karşılaşma bekliyorum"

ÖZEL RÖPORTAJ | "Gollü bir karşılaşma bekliyorum"

Beşiktaş, Spor Toto Süper Lig'in 8. haftasında Gençlerbirliği ile karşı karşıya gelecek. Habertürk gazetesi Beşiktaş muhabiri Kartal Yiğit, karşılaşmayı Ajans Beşiktaş'a değerlendirdi.

Ajans Beşiktaş - 13 Ekim Cuma günü saat 20:00'da başlayacak mücadeleyi Halis Özkahya yönetecek. Özkahya'nın yardımcılıklarını Ekrem Kan ve Hakan Yemişken yapacak. Karşılaşmanın dördüncü hakemi ise Ümit Öztürk olacak. Habertürk gazetesi Beşiktaş muhabiri Kartal Yiğit, karşılaşmayı Ajans Beşiktaş'a değerlendirdi. İşte Yiğit'in açıklamaları:

"İyi gitmeyen bir Gençlerbirliği takımı var. Beşiktaş'ın da son 2 maçını kazanamadığını düşünürsek, kazanması gereken iki takım var. Ancak Beşiktaş'ın puan kaybına tahammülü yok. Zevkli ve gollü bir karşılaşma bekliyorum. Ankara'da zorlanan bir Beşiktaş var. Gençlerbirliği'nin fiziki olarak Beşiktaş'ı yıpratacağını düşünüyorum. Aynı Trabzonspor'un yaptığı gibi...

Kolay bir maç değil. Takım adına tek dezavantaj salı günkü Monaco maçı. İster istemez oyuncuların akılları Monaco'da olacaktır. Hocadan Monaco maçı rotasyonu bekliyorum. Lens ve Negredo 11'de başlar. Quaresma ve Cenk, Monaco maçına saklanır. Oğuzhan Ankara'da da Monaco'da da oynar."

Etiketler :