ÖZEL RÖPORTAJ | "Monaco karşısında etkili bir Beşiktaş olacaktır"

ÖZEL RÖPORTAJ | "Monaco karşısında etkili bir Beşiktaş olacaktır"

Beşiktaş, Şampiyonlar Ligi'nde deplasmanda Monaco ile karşı karşıya gelecek.

Ajans Beşiktaş - Siyah-beyazlı takım, Şampiyonlar Ligi'nde ilk iki maçını da kazanarak grubun zirvesine konmuştu. Monaco'yu deplasmanda mağlup etmek isteyen Beşiktaş, alacağı galibiyet ile gruptan çıkma adına da dev bir adım atmanın planlarını yapıyor. Beşiktaş'ta eksik oyuncu bulunmuyor.

Bu zorlu karşılaşma öncesinde Beşiktaş'ın efsane isimlerinden Sanlı Sarıalioğlu, Ajans Beşiktaş'a özel açıklamalarda bulundu. Sanlı Kaptan, karşılaşma için şunları söyledi;

"Monaco karşısında etkili bir Beşiktaş olacaktır"

"Beşiktaş, Şampiyonlar Ligi'ne çok iyi bir başlangıç yaptı. İki maçı da kazandılar. Ancak son dönemde form olarak düşüşte bir takım var. Ligde son 3 maçta istedikleri sonuçları alamadılar. Ben bunda Şampiyonlar Ligi'nin etkisini de görüyorum. Bazı oyuncuların performansları düştü. Şenol Hoca'nın bunlara dikkat etmesi lazım. Özellikle savunmada sıkıntı çekiyor Beşiktaş, ligde bir şekilde kurtarırsınız da Avrupa'da affetmezler. Savunmanın da toparlanması lazım. Ancak ben Beşiktaş'ın son 2 haftada oynadığı etkisiz oyunu Monaco karşısında oynayacağını düşünmüyorum. Yine iyi, keyifli bir Beşiktaş izleteceklerdir bize ve sonuna kadar inanıyorum oradan da kazanıp dönecekler."

"8 puan fark bir şey ifade etmiyor"

"Ligdeki kötü gidiş de düzelecektir. Beşiktaş'ın kadrosu çok kaliteli ve alternatifli. Zaten henüz 8. hafta ve 3 puanlı sistemde 8 puan fark hiçbir şey ifade etmiyor. Beşiktaş bunun üstesinden gelecektir ve çok kısa süre içerisinde de toparlayacaktır."

Etiketler :