ÖZEL RÖPORTAJ | "Şenol Güneş yarın rotasyon yapmayacaktır"

ÖZEL RÖPORTAJ | "Şenol Güneş yarın rotasyon yapmayacaktır"

Beşiktaş, Spor Toto Süper Lig'in 8. haftasında Gençlerbirliği ile karşı karşıya gelecek. Doğan Haber Ajansı Beşiktaş muhabiri Ali Danaş, karşılaşmayı Ajans Beşiktaş'a değerlendirdi.

Ajans Beşiktaş - 13 Ekim Cuma günü saat 20:00'da başlayacak mücadeleyi Halis Özkahya yönetecek. Özkahya'nın yardımcılıklarını Ekrem Kan ve Hakan Yemişken yapacak. Karşılaşmanın dördüncü hakemi ise Ümit Öztürk olacak. Doğan Haber Ajansı Beşiktaş muhabiri Ali Danaş, karşılaşmayı Ajans Beşiktaş'a değerlendirdi. İşte Danaş'ın açıklamaları:

Beşiktaş son 2 maçta 5 puan kaybetti. Fenerbahçe ve Trabzonspor maçları büyük kayıp. O yüzden bu maçı mutlaka kazanmak isteyecektir. Çünkü 3 maç üst üste kayıp demek lig yarışında büyük yara demek. Galatasaray ile arasında 5 puan fark var Beşiktaş'ın. Galatasaray kazanır Beşiktaş kaybederse fark artar. Bu yüzden Beşiktaş mutlaka kazanmak isteyecek.

Şenol Güneş'in yarın rotasyon yapacağı tartışılır. Büyük rotasyon olmayacak, belki Negredo oynar Cenk'in yerine... Beşiktaş ideal kadro ile sahaya çıkacaktır. Oğuzhan-Atiba ikilisinin 11'de başlayacağını düşünüyorum.

Beşiktaş için Şampiyonlar Ligi dönüşü, Milli Takım arası dönüşü diye bir kavram yok bana göre. Bunun en iyi örneğini Fenerbahçe maçında verdi. O kadar yıpratıcı bir maç sonrası çıktı Leipzig'i 2-0 mağlup etti. Beşiktaş kadrosu ile birlikte bunu aşmış vaziyette.

Beşiktaş, Şenol Güneş önderliğinde 3 maç üst üste puan kaybetmedi. Bu maçı mutlaka kazanacaktır.

Etiketler :