ÖZEL | Sahaya torpil atana dava açılıyor

ÖZEL | Sahaya torpil atana dava açılıyor

Beşiktaş Sompo Japan-Fenerbahçe maçında sahaya torpil atan kişiye dava açılıyor

Ajans Beşiktaş Özel - Beşiktaş Sompo Japan, sezonu final oynayarak tamamladı. Fenerbahçe'ye final serisinde 4-0 kaybeden Beşiktaş Sompo Japan, sezonu ikinci bitirdi. Serinin dört maçında da büyük karakter ortaya koyan ve harika mücadele eden Beşiktaş, sonunu getiremedi. Deplasmandaki ilk iki maçı kaybeden siyah-beyazlı takım, Akatlar Arena'da da rakibini mağlup edemedi.

Serinin üçüncü maçına ev sahipliği yapan Beşiktaş Sompo Japan, maçın tamamlanmasına kısa bir süre kala müthiş bir geri dönüş yapmış ve seyircisinin gücü ile de maçı kazanabilecek noktaya gelmişti. Ama bu dakikalarda bir taraftarın sahaya attığı torpil nedeni ile hakemler maç başından beri dördüncü anonsu yaptırdı. Bu nedenle tribünler boşaltıldı ve son maç seyircisiz oynandı.

Son karşılaşmanın da taraftarsız oynanması nedeniyle arkasına seyirci gücünü alamayan Beşiktaş, rakibin, mağlup edemedi ve şampiyonluğu kaçırdı.

Yönetim tespit etti! Dava açılacak

Beşiktaş Yönetimi, sahaya torpil atan kişiyi tespit etti. Siyah-beyazlı yetkililer torpil atan kişiye dava açmaya hazırlanıyor. Yönetim, kulübün aldığı ceza kadar sahaya torpil atan kişiye dava açacak. Türkiye Basketbol Federasyonu Beşiktaş Sompo Japan'a 50 bin TL para cezası ve 2 maç seyircisiz oynama cezası vermişti.