ÖZEL | "Şampiyonluk yolunda mutlak kazanılması gereken bir maç"

ÖZEL | "Şampiyonluk yolunda mutlak kazanılması gereken bir maç"

Beşiktaş, Süper Lig'in 11. haftasında deplasmanda İzmir ekibi Göztepe ile karşılaşacak.

Ajans Beşiktaş - Şampiyonluk yolunda kritik bir maça çıkacak olan Beşiktaş, deplasmanda Göztepe ile karşılaşacak. Aytemiz Alanyaspor galibiyeti ile moral bulan Kara Kartal, Göztepe'yi de yenerek, Milli Takım arasına 3 puan ile girmenin hesaplarını yapıyor. Beşiktaş'ta, Caner Erkin dışında eksik oyuncu bulunmazken, Monaco maçında sakatlanan isimler ile ilgili son karar maçtan 1 saat önce verilecek.

Sözcü Gazetesi Beşiktaş Muhabiri Ali Aydın, mücadele öncesinde Ajans Beşiktaş'a özel açıklamalarda bulundu. Aydın, şu ifadeleri kullandı;

"Alanya maçıyla galibiyet hasretine son vermişti Beşiktaş, ligte de şampiyonluk yolunda mutlak kazanması gereken bir maç, alacağı 3 puan hem devre arasına moralli girmeyi hem de şampiyonluk yolunda kendisine üst sıralarda yer bulmasına yardımcı olacak bir maç. Şampiyon olmak istiyorsa bu maçta kayıp yaşamaması lazım Beşiktaş'ın. Takımın geçen seneye oranla geniş bir kadrosu var. Bugün oynayamayacak isimlerin yerine oynayacak oyuncular kariyerli oyuncular, bu maçın altından kalkabilecek isimler."

Etiketler :