ÖZEL | Şenol Güneş, Leipzig maçının 11'ini belirledi!

ÖZEL | Şenol Güneş, Leipzig maçının 11'ini belirledi!

Beşiktaş, Şampiyonlar Ligi'nde RB Leipzig ile Vodafone Park'ta karşılaşacak.

Ajans Beşiktaş Özel - Siyah-beyazlı takım gözünü devler ligine çevirdi. Beşiktaş, RB Leipzig ile Vodafone Park'ta karşılaşacak. Zorlu karşılaşma öncesinde siyah-beyazlı takıma Adriano'dan kötü haber geldi. Brezilyalı yıldız sakatlığının iyileşmemesi nedeniyle zorlu mücadelede görev alamayacak. Beşiktaş, Şampiyonlar Ligi'ne deplasmanda Porto'yu 3-1 mağlup ederek başlamıştı. Leipzig ise Monaco ile evinde 1-1 berabere kaldı.

İlk haftayı lider tamamlayan Beşiktaş, Alman ekibini Vodafone Park'tan eli boş gönderip, liderliğini korumak ve gruptan çıkmak adına ciddi bir adım atmak istiyor. Leipzig, karşılaşma öncesinde son antrenmanını Vodafone Park'ta gerçekleştirdi ve kampa girdi. Alman temsilcisinde Naby Keita ve Kevin Kampl'ın sakatlıkları bulunuyor. İki ismin durumu maç saatinde netlik kazanacak. Öte yandan grubun diğer maçında Monaco, evinde Porto'yu konuk edecek.

Kalede Fabri ile başlayacak olan Şenol Güneş, Adriano'nun iyileşmemesi nedeniyle son oynanan Fenerbahçe maçında olduğu gibi sağ bek pozisyonunda Gary Medel'e forma şansı verecek. Stoper ikilisini de bozmayacak olan tecrübeli teknik adam, orta sahada Oğuzhan, Atiba ikilisini kullanacak. Kanatlarda Babel ve Quaresma ile maça başlayacak olan Şenol Güneş, forvette Cenk Tosun'u, yıldız golcünün arkasında ise Anderson Talisca'yı kullanacak.

Beşiktaş'ın Leipzig ile oynayacağı kritik maçın 11'i; Fabri, Medel, Pepe, Tosic, Caner Erkin, Atiba Hutchinson, Oğuzhan Özyakup, Anderson Talisca, Ryan Babel, Ricardo Quaresma, Cenk Tosun.

Etiketler :