ÖZEL | Serkan Reçber gerçekleri... Fikret Orman'la ne zaman görüştü, görüşmede neler yaşandı?

ÖZEL | Serkan Reçber gerçekleri... Fikret Orman'la ne zaman görüştü, görüşmede neler yaşandı?

İşte Serkan Reçber'in Fikret Orman ile görüşmesinin tüm detayları...

Ajans Beşiktaş - Şampiyonluk yarışında emin adımlarla ilerleyen Beşiktaş, yeni bir futbol yapılanması için de düğmeye bastı. Siyah - beyazlı yönetim, sezon bitiminde BJK Nevzat Demir Tesisleri'nde hummalı bir çalışma başlatacak. Bu çalışmayla birlikte Beşiktaş, şu anda dağınık halde bulunan futbol takımlarının tamamını ve futbolcu izleme birimini Nevzat Demir’e taşıyacak. Ayrıca uzun süredir istenilen kardeş takım projesi de bu çalışmanın içinde yer alacak.

Beşiktaş Futbol Altyapıdan Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Metin Albayrak da bu kapsamda futbol camiasının önemli isimleriyle görüşmeler yapmaya başladı. Yaklaşık 1 ay önce Serkan Reçber'le görüşen Albayrak, yeni planlarından ve kardeş takım projesi hakkında Reçber’e bilgiler verdi. Bugün ise Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, Metin Albayrak ve Serkan Reçber Beşiktaş Kulüp Binasında bir araya geldiler ve yaklaşık 30 dakikalık bir görüşme gerçekleştirdiler.

Görüşmede Fikret Orman planlarını Reçber'e anlattı. Reçber ise yapabilecekleri hakkında konuştu. Sohbet havasında geçen görüşmede Serkan Reçber'le anlaşılması durumunda Reçber'in Şenol Güneş'in yetki alanıyla bir bağlantısı olmayacağı tamamen Metin Albayrak'a bağlı olacağı üzerinde duruldu.

Görüşme hakkında Ajans Beşiktaş'a konuşan Albayrak, “Serkan Reçber ile  görüştük. Gizlenecek bir durum yok. Yeni projelerden bahsettik. Geniş bir ekip kurmak istiyoruz. Avrupa'da çok sayıda kulüple irtibat halindeyiz, bunlardan biri de son rakibimiz Bayern Münih. Bu kulüplerde çalışan çok sayıda futbol insanı var. Kendi altyapımızdan bir çok isimle de görüşüyoruz. Kulüplerin alt yapıları için bunlar önemli. Futbol Akademisi’ni hayata geçirmeyi planlıyoruz. Akademinin çalışanlarında profesyoneller olacak. Serkan'la anlaşırsak yeni sezon öncesi çalışmaya başlayacağız." dedi.

YASAL UYARI: BU HABER "AJANS BEŞİKTAŞ" TARAFINDAN YAZILMIŞTIR. KAYNAKSIZ KULLANILAMAZ. Bu içerik telif hakları mevzuatınca korunur. Kaynaksız kopyalama yapanlar hakkında yasal işleme başvurulur.

Etiketler :