ÖZEL | Vodafone'dan Beşiktaş'a para yağıyor

ÖZEL | Vodafone'dan Beşiktaş'a para yağıyor

Vodafone'dan Beşiktaş'a para yağıyor. Siyah-beyazlı takımın bir numaralı sponsoru olan Vodafone, Beşiktaş ile 4 yıldır birlikte çalışıyor.

Ajans Beşiktaş Özel - 2013 yılında Beşiktaş'ın sponsoru olan Vodafone, 150 milyon doları aşan toplam değeriyle, Türkiye'nin en büyük sponsorluk anlaşması olarak devam ediyor.

Sponsorluk başladığı günden bu yana kadar Beşiktaş'a yüklü miktarda para ödedi. Sözleşme hükümlerine göre, bugüne kadar ödenmesi gereken tüm miktarı Beşiktaş'a ödeyen Vodafone, sözleşme sona erdiğinde ödemenin tamamını yapmış olacak.

Şu ana kadar 3 yılda Futbol Takımı ana sponsorluğu 15 milyon dolar, Vodafone Park isim sponsorluğu 20 milyon dolar, Akıllı Stadyum yatırımı 10 milyon dolar olmak üzere toplam 45 milyon dolar Beşiktaş'ın kasasına girmiş durumda.

Vodafone KaraKartal kulübe ne kadar katkı sağladı?

Vodafone ve Beşiktaş'ın ortak olarak başlattığı Vodafone KaraKartal platformuna lansmandan bu yana 1.4 milyon Beşiktaşlı üye katıldı ve Beşiktaş'a 4.3 milyon TL'lik katkı sağladı.

Vodafone KaraKartal’lılara platform kurulduğundan bu yana 172 milyon dakikayı aşkın konuşma, 96 milyondan fazla SMS ve 284 milyon MB’ın üzerinde mobil internet KaraKartal'lılara hediye edildi. Yaklaşık 18bin KaraKartal'lı tribünden maç izleme imkanı yakaladı.

1.465 KaraKartallı’ya forma, 260 KaraKartal’lıya da imzalı top hediye edildi. 23 KaraKartal’lı Beşiktaş’ın Avrupa’daki deplasman maçlarına gitme şansı elde ederken, Beşiktaş Nevzat Demir Tesisleri’ne konuk olan 55 KaraKartal’lı takımla öğle yemeği yedi, futbolcularla fotoğraf çektirdi ve antrenman izledi.