Pepe: "Bu kupayı 3 defa kazandım"

Pepe: "Bu kupayı 3 defa kazandım"

Beşiktaş'ın dünyaca ünlü stoperi Pepe, Porto maçı öncesi düzenlenen basın toplantısında konuştu.

Ajans Beşiktaş - Siyah-beyazlı takım, gruptaki ilk maçında Porto ile karşı karşıya gelecek. Dragao Stadı'nda oynanacak mücadele, yarın saat 21:45'te başlayacak. Maç öncesi son idmanı Drago Stadı'nda yapacak olan Beşiktaş'ta Pepe, basın toplantısında konuştu. İşte Pepe'nin açıklamaları:

"Porto'nun iyi oyuncuları var. İyi teknik direktörleri var. Bizim hocamız gerekli uyarıları yaptı, biz de iyi hazırlandık. 3 sene Porto'da yaşadım ve oynadım. Eşimle birlikte bu şehirde güzel anılarımız var. Burada olmaktan dolayı mutluyum. Gerekli hazırlıkları yaptık. Dikkatli olmamız gereken şeyler var ve bunlara dikkat edeceğiz.

Bu kupayı 3 defa kazandım ama Şampiyonlar Ligi'nde tüm takımların güçlü olduğunu biliyorum. Takım olarak iyi bir sonuç almak istiyoruz. Benim için duygusal bir maç olacak. Kendimi Porto'da çok fazla geliştirdim. Kendimi dünyaya burada tanıttım. Duygusal ve güzel bir an olacak ama yarın duyguları bir kenara bırakıp, Beşiktaş için elimden geleni yapacağım.

Real Madrid'i bırakıp Beşiktaş'a geldiğim için mutluyum. Real Madrid'de mutluydum ve Beşiktaş'ta da mutluyum. Benim için güzel bir adım oldu. Quaresma ile aynı anda sahada ve evimizde olmak güzel. Şu anda Beşiktaş'ın oyuncusuyuz. Hocamız görev verirse, yarın elimizden geleni yapacağız."

Etiketler :