Pepe ve Rami transferlerinde son durum!

Pepe ve Rami transferlerinde son durum!

Stoper arayışlarını sürdüren Beşiktaş'ın gündeminde yer alan Portekizli savunma oyuncusu Pepe ve Fransız savunma oyuncusu Adil Rami hakkında açıklamalar geldi.

Ajans Beşiktaş - Portekiz Record Gazetesi Direktörü Sergio Krithinas ve İspanyol As Gazetesi Sevilla Temsilcisi Jose Antonio Espina, Radyospor'da yayınlanan Spor Kazanı programında Özgür Sancar'a konuk oldu ve iki yıldız hakkında açıklamalarda bulundu.

Sergio Krithinas

Beşiktaş ile yapılan transfer görüşmeleri hakkında somut bir bilgiye sahip değiliz. Pepe’nin Fransa’dan PSG takımı ile anlaşmaya yakın olduğunu biliyoruz ve somut bilgilere sahibiz bu konuda. Pepe’nin Quaresma ile ilişkileri de  çok iyi. Bu sebeple Quaresma’nın Pepe ile bir görüşme yaptığını duyduk.

Gerçeğe bakacak olursak Pepe’nin PSG takımına daha yakın olduğunu biliyoruz. Pepe serbest bir oyuncu ve bu sebeple maaş konusundaki avantajını kullanmak isteyecektir. En azından Pepe’nin transfer olacağı takıma 4 milyon Euro’dan az bir ücret ile imza atacağını düşünmüyorum. Pepe, PSG takımına daha yakın ama Quaresma’nın da Beşiktaş transferinde önemli bir rol oynayabileceği ihtimaller arasında.

Jose Antonio Espina

Biz sadece Türkiye’deki çıkan haberlere baktık ancak bizim elimizdeki somut bilgi Marsilya’nın hem Adil Rami hem de Rami’nin kulübü Sevilla ile görüştüğü yönünde. Marsilya bu transferi bitirmeye çok yakın ve yüksek ihtimalle de Adil Rami, Marsilya’ya transfer olacak. İki takım arasındaki görüşmeler de son derece olumlu geçti. Sevilla Adil Rami için bonservis bedeli olarak 6 milyon Euro istiyor. Marsilya’nın da bu transfer bedelini karşılaması bekleniyor.

Adil Rami Sevilla’da forma giydiği yıllarda yıllık 2.5 milyon Euro alıyordu. Marsilya’dan alacağı yıllık ücretin ise 3.5 milyon Euro olacağı belirtiliyor. Adil Rami de Marsilya’da yaşamak istiyor. Hem Adil Rami’nin hem de ailesinin isteği bu yönde. Oyuncunun arkadaşları ve dostlarının da Marsilya’da bulunması sebebiyle Adil Rami’nin Marsilya’da oynama isteği de oldukça fazla. Bu transferde de Adil Rami’nin Marsilya’da yaşamak istemesi transferi olumlu yönde ilerletiyor. (Ajansspor)