Porto'dan Aboubakar için açıklama!

Porto'dan Aboubakar için açıklama!

Beşiktaş'ın Benfica maçında beraberlik golünü atan Vincent Aboubakar, maçtan sonra Porto'ya geri dönmek istemediğini açıklamıştı.

Konuyla ilgili olarak Kamerunlu futbolcunun bonservisini elinde bulunduran Porto kulübünden cevap geldi. Sezon sonunda takımda önemli bir değişime imza atması beklenen Porto kulübünün başkanı Jorge da Costa transferle ilgili Portekiz basınına konuştu.

Sezon sonunda önemli transfer hamleleri yapacaklarını ifade eden Costa, sezon başında kiralık olarak gönderdikleri isimlerle ilgili teknik direktörlerinin karar vereceğini belirtti.

Costa yaptığı açıklamada "Kiralık olarak gönderdiğimiz futbolcuların sözleşmelerinde bizim şartlarımız var. Eğer bu şartlar sağlanırsa o takımlarda kalmaya devam ederler" ifadelerini kullandı.

4 YILLIK İMZA

Hatırlanacağı üzere Beşiktaş, Vincent Aboubakar'ı Porto'dan 1 yıllığına kiralamıştı. Siyah beyazlılar oyuncunun 10 milyon euroluk satın alma opsiyonuna da sahip durumda. Öte yandan Beşiktaş'ın Aboubakar ile imzaladığı sözleşmenin 1 yıllık değil 4 yıllık olduğu belirtildi. Siyah beyazlı yönetim sezon sonunda 10 milyon euro ödemeyi kabul ederse Kamerunlu golcüyle imzalanan 4 yıllık sözleşme geçerli olacak. (Hürriyet)