Poster çekiminde önemli detay! Metin Albayrak yetişemedi

Poster çekiminde önemli detay! Metin Albayrak yetişemedi

Siyah-beyazlı futbolcular ve yöneticiler tesislerde fotoğraf çektirdiler. Camianın sevilen yöneticisi Albayrak, WhatsApp grubunda toplanma saatine dair mesajı görmeyince Dr. Sarper Çetinkaya imdada yetişti.

Ajans Beşiktaş - 2016-2017 Spor Toto Süper Lig Şampiyonu Beşiktaş, Nevzat Demir Tesisleri’ndeki poster çekiminde buluştu. Siyah beyazlı futbolcular, teknik direktör Şenol Güneş ve ekibi ile yönetim kurulu üyelerinin yer aldığı çekimde ufak bir detay dikkatli gözlerden kaçmadı... Futbol Altyapı, Yapılanma ve Scouting’den Sorumlu Yönetici Metin Albayrak şampiyonluk fotoğrafında yoktu! Ancak yöneticilerin sayısı da eksik değildi.

ALBAYRAK GİDEMEYİNCE...
Olayın aslı daha sonra öğrenildi... Metin Albayrak, yönetim arasındaki WhatsApp grubunda toplanma saatine dair mesajı görmemişti ve bu sebeple poster çekiminden de haberi olmamıştı. Tesislere yetişemeyen Albayrak’ın yerine, Dr. Sarper Çetinkaya imdada yetişti. Şimdi, postere giren Çetinkaya’nın Photoshop programının yardımıyla fotoğraftan çıkarılacağı ve yönetici Metin Albayrak’ın kafasının onun vücuduna yerleştirileceği belirtildi. (Hürriyet)