Potanın Kartalları, son hazırlık maçını farklı kazandı!

Potanın Kartalları, son hazırlık maçını farklı kazandı!

Beşiktaş Sompo Japan Takımı, Slovenya kampındaki son hazırlık maçında Helios Suns Domzale'yi 89-61 mağlup etti.

Ajans Beşiktaş - Siyah-beyazlılar maça; Ryan Boatright, Can Maxim Mutaf, Jon Diebler, Earl Clark ve Samet Geyik beşiyle başladı. İlk dakikadan itibaren kontrolü eline alan takım, dış şutlarla farkı açmayı başardı. Çeyreğin son dakikalarında basit hatalar sonucunda potasında basketler görmesine rağmen ekibimiz ilk bölümü 21-16 önde tamamladı.

İkinci çeyreğe daha daha kontrollü başlayan siyah-beyazlı takım, dış şutlardaki başarılı yüzdesiyle farkı açmayı başardı ve soyunma odasına 51-30 üstünlükle girdi. Karşılaşmanın ikinci yarısına takım; Ryan Boatright, Muratcan Güler, DJ Strawberry, Earl Clark ve Augusto Lima beşiyle çıktı.

Beşiktaş, üçüncü çeyreğin başlarında savunmada açıklar veren ve rakibinin kolay sayı bulmasını engelleyemedi. Çeyreğin devamında hücumda ve savunmda toparlanarak oyunun kontrolünü tekrar eline alan siyah-beyazlılar, son çeyreğe 69-53 önde girdi.

Son bölümde sık sık değişikliğe gitmesine rağmen Beşiktaş Sompo Japan Takımı farkın erimesine izin vermedi ve karşılaşmadan 89-61 galibiyetle ayrıldı. Mücadelede en skorer olan oyuncu 17 sayıyla oynayan Augusto Lima olurken onu; 14 sayıyla Can Maxim Mutaf, 12 sayıyla Earl Clark ve 10 sayıyla da Jon Diebler takip etti.

Etiketler :