Quaresma için F.Bahçe maçı çok önemli!

Quaresma için F.Bahçe maçı çok önemli!

Beşiktaşlı oyunculardan özellikle Quaresma için bu maç farklı bir önem taşıyor.

Ajans Beşiktaş Derleme - Kendisi üzerinden hafta başında yaşanan polemik nedeni ile Fenerbahçe derbisine özel olarak hazırlanan Beşiktaş'ın Portekiz'li yıldız oyuncusu Ricardo Quaresma görev bekliyor.

Hafta boyu kendini özel olarak maça hazırlayan Portekizli yıldızın son dönemde kendisi üzerinden Fenerbahçe ile yaşanan gerilimden etkilendiği ve derbi öncesi çok hırslı olduğu kaydedildi.

Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım'ın "Quaresma'yı bize teklif ettiler" açıklaması futbol kamuoyunda geniş yankı uyandırmış, Beşiktaş Başkanı Fikret Orman da bu çıkışa sert cevap vermişti.

Hatırlanacağı üzere Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım'ın Ocak ayı Divan Kurulu toplantısında Beşiktaş'a yönelik sözleri sonrası Quaresma, Beşiktaş armasını öptüğü bir fotoğrafı paylaşarak, "Bu armağı öpüyorsam sebebi, sevdiğim ve Türkiye'de forma giyeceğim tek kulübün Beşiktaş olmasındandır" ifadelerini kullanmıştı.

Yaşanan tartışma henüz küllenmeden oynanacak derbide gözler doğal olarak Portekizli yıldızın ortaya koyacağı performansa çevrilecek.

Beşiktaş'la sözleşmesini 2020 yılına kadar uzatan Quaresma, bu sezon 26 maçta 5 gol ve 11 asistlik performans sergiledi. (Milliyet & Sabah)

Etiketler :