Quaresma'nın sakatlığında son durum...

Quaresma'nın sakatlığında son durum...

Trabzonspor maçında sakatlanan ve geçen hafta Lyon’daki karşılaşmaya tedavisi yetişmeyen Quaresma'da son durum...

Ajans Beşiktaş Derleme - Tedavisi yetişmediği için Olympique Lyon’la oynanan ilk karşılaşmada forma giyemeyen Ricardo Quaresma’dan beklenen haberler geldi.

Dün verdiğimiz Sabah gazetesi kaynaklı haberde şöyle belirtmiştik:

"Lyon ile oynanan ilk maçta sakatlığı nedeniyle yer alamayan Ricardo Quaresma, yapılan tedaviye yanıt verdi ve hafif tempolu koşulara başladı. Durumu iyiye giden Portekizli yıldızın Perşembe günü Vodafone Arena'da oynanacak mücadelede yer alması bekleniyor."

Bugün ise Hürriyet gazetesi şunları vurguladı:

Portekizli oyuncu perşembe günü Vodafone Arena’da oynanacak tarihi maçta oynayabilecek durumda olduğunu söyledi.

Milliyet gazetesi ise Quaresma'nın teste alınacağını yazdı:

Lyon maçının hazırlıklarına bir günlük iznin ardından bugün yeniden başlayan Beşiktaş’ta, Ricardo Quaresma testten geçecek. Koşulara devam eden ve durumu her geçen gün iyiye giden Portekizli futbolcu, kulüp doktorları ve bireysel antrenörler eşliğinde bir dizi kontrole tabi tutulacak. Başarılı futbolcu testi geçmesi halinde kademeli olarak takımla çalışmalara başlayacak.


"MUTLAKA FORMA GİYMEK İSTİYORUM"

Quaresma Vodafone Arena’daki karşılaşmada mutlaka forma giymek istediğini belirterek, “Bu sadece Beşiktaş için de değil, Türk futbolu için de önemli bir karşılaşma. Yani bir anlamda Türkiye’nin de maçı. Hocamdan görev bekliyorum, mutlaka oynamak istiyorum” dedi.

Deplasmanda 2-1 kaybettikleri ilk maçı izlediklerini belirten Quaresma, rakiplerinin geniş bir kadroya sahip olduğunu, yedekten gelen oyuncuların maçı değiştirecek yetenek ve kapasitede isimler olduğunu belirterek, “Lyon elenmeyecek takım değil ama sezonun final maçını oynayacağız. Beşiktaş büyük maçlarındaki takımı olduğunu göstereceğiz” dedi.

SEVİNÇ YARATTI

Quaresma’nın dönecek olması takımda da büyük sevinç yarattı. Portekizli yıldız bu sezon Avrupa’da toplam 10 karşılaşmada forma giyerken 3 gol, 3 asistlik performans sergilemişti.