Quaresma'nın sözleşme detayları belli oldu

Quaresma'nın sözleşme detayları belli oldu

Yeni sözleşmesi 2018-2019'dan itibaren devreye girecek olan Quaresma'ya ciddi bir zam yolda...

Porto’dan iki sezon önce Beşiktaş’a geri dönerken, Başkan Fikret Orman’a, “Taraftara olan borcumu mutlaka ödemek istiyorum” diyen Ricardo Quaresma, futbol kariyerini büyük olasılıkla siyah-beyazlı forma altında noktalayacak.

Bu sezon geride kalan dönemde 26 resmi maça çıkan ve 4 karşılaşmada daha forma giymesi halinde sözleşmesi mevcut şartlarla 1 yıl otomatik uzayacak olan 33 yaşındaki Portekizli futbolcunun, yönetimin sunduğu iki senelik yeni mukavele teklifini prensipte kabul ettiği belirlendi.

Önümüzdeki yıl için 1 milyon 768 bin euro garanti ücret ödenecek olan Quaresma’nın iki senelik yeni mukavelesi 2018-19 sezonunda devreye girecek.

Yeni sözleşmesi 1+1 yıllık olan ve belli sayıda maça çıkması halinde mukavelesi 2 yıla uzayacak olan başarılı futbolcu bunu başarırsa 2019-20 sezonu sonuna kadar Beşiktaş’ta kalacak. Ricardo Quaresma’nın yeni sözleşmesindeki senelik ücreti ise Ryan Babel’le aynı düzeye getirilecek. Buna göre Q7’ye 2018-19 ve 2019-20’de 2.1 milyon euro garanti ücret ödenecek. (Milliyet / Serdar Sarıdağ)

Etiketler :