Rafael: "Önce kulüpler anlaşsın"

Rafael: "Önce kulüpler anlaşsın"

Lyon'un Brezilyalı sağ beki Rafael'in transferi için Fransa'ya çıkarma yapan Beşiktaş Başkanı Fikret Orman'ın, ilk temaslardan olumlu sonuç aldığı öğrenildi. Tarafların bugün detayları görüşmesi bekleniyor. Sambacı cephesinde de önemli gelişmeler var.

Ajans Beşiktaş - Beşiktaş'a Rafael müjdesi... Geride kalan sezonda Gökhan Gönül'ün sık sık yaşadığı sakatlıklar nedeniyle sağ bekte ciddi sorunlarla karşılaşan Siyah-Beyazlılar, bu bölgeye Brezilyalı futbolcuyu takviye etmek için bir süredir çalışmalar yapıyordu.

Kulüp başkanı Fikret Orman, Lyon forması giyen Rafael'in transferi için Fransa'ya çıkarma yaparken, dün itibarıyla gerçekleşen ilk temasların olumlu sonuçlandığı ortaya çıktı. 27 yaşındaki oyuncu için 3 milyon Euro bonservis bedelini gözden çıkaran Orman'ın, bugün Lyon'la detayları görüşmesi bekleniyor.

KULÜPLER ANLAŞMA SAĞLARSA...

Rafael'in bonservisi için yapılan temasların yanı sıra oyuncunun kendisiyle de menajerler vasıtasıyla bir görüşme gerçekleştiği belirlendi. Sambacı'nın, Beşiktaş'a transferi için olumlu mesaj gönderdiği, kulüplerin anlaşması halinde masaya oturma sözü verdiği ifade edildi.

Siyah-Beyazlılar ödeme takvimi konusunda Lyon'u ikna etmeye çalışacak. Bu pürüzün de giderilmesi halinde, Rafael'in Beşiktaş'a imza atmasına kesin gözüyle bakılıyor. (Fanatik)

Etiketler :