Rakipler 10 kişi kalınca Beşiktaş sıkıntı yaşıyor!

Rakipler 10 kişi kalınca Beşiktaş sıkıntı yaşıyor!

Beşiktaş, bu sezon rakiplerinin kırmızı kart gördüğü maçlarda 10 puan bıraktı. Beşiktaş, kendisine karşı eksik kalan takımlara karşı gol bulmakta bile zorlandı.

Ajans Beşiktaş - Ligin ilk yarısında oynanan Fenerbahçe - Beşiktaş maçında, ev sahibi sarı lacivertli ekipte Neto, 45. dakikada, İsmail Köybaşı ise 88. dakikada kırmızı kart gördü. Beşiktaş'ta ise Ricardo Quaresma 43. dakikada, Oğuzhan ise maç bitiminde kırmızı kart gördü. Beşiktaş, sahadan 2-1 mağlup ayrıldı.

Beşiktaş, sahasında konuk ettiği Akhisar Belediyespor ile 0-0 berabere kaldı. Akhisar Belediyespor'da Paulo Henrique, 79. dakikada kırmızı kart gördü. Beşiktaş, 10 kişi oynayan rakibine karşı gol bulamadı ve 2 puan bıraktı.

1-1 berabere biten maçta Kayserispor'dan Tiago Lopes, 49. dakikada kırmızı kartla oyun dışında kaldı. Beşiktaş, geride kalan dakikalarda rakibine karşı gol bulamadı ve 2 puan bıraktı.

Son olarak Medipol Başakşehir maçında Junior Caiçara, 62. dakikada kırmızı kartla oyun dışında kaldı. Beşiktaş geride kalan dakikalarda Başakşehir'e karşı gol bulamadı ve sahadan 1-0 mağlup ayrıldı. 3 puandan oldu.

Beşiktaş, rakibinin kırmızı kart gördüğü maçlardan sadece Göztepe mücadelesini 3-1 kazandı. Göztepe'de Leo Schwechlen, 86. dakikada kırmızı kart gördü. (Fotospor)

Etiketler :