Rasim Kara: "Beşiktaş finalde işi bitirebilir"

Rasim Kara: "Beşiktaş finalde işi bitirebilir"

Beşiktaş'ın eski kalecisi ve teknik direktörü Rasim Kara'dan açıklamalar...

Ajans Beşiktaş - Beşiktaş'ın eski kalecisi ve teknik direktörü Rasim Kara, siyah-beyazlı ekibin UEFA Avrupa Ligi ve Süper Lig'deki başarılı seyrini değerlendirdi:

"FİNALE KADAR ÇIKABİLİR"

"Avrupa'da çok iyi gidiyor. Galatasaray'ın elde ettiği başarıyı bu sene Beşiktaş yapabilir. Takımlara baktığımızda finale kadar çıkabilir. Beşiktaş finalde işi bitirebilir. Bunu da hak ediyor. Akılcı bir şekilde yönetiliyor. Stadının bitmiş olmasıyla seyirci desteğini arkasına alıyor. 10 kişiyle bile Olympiakos'u yendiler. Büyük bir güç. Beşiktaş iyi yolda ve inşallah böyle devam edecek.

"LYON YENİLMEYECEK EKİP DEĞİL"

Lyon iyi bir takım ama yenilmeyecek bir ekip değil. Beşiktaş iyi konsantre olursa, oradaki maçta iyi netice alırsa tahmin ediyorum İstanbul'da işi bitirir.

"3.YILDIZI TAKACAK"

En yakın rakibi Başakşehir ile 2 puan fark var. Orada Başakşehir'in ayak seslerini hissediyor ama Galatasaray ve Fenerbahçe ile arayı açtı. Başakşehir ile çekişir ama tahminim Beşiktaş yine bu sezon şampiyon olacak ve 3. yıldızı takacak.

FABRİ'YE ÖVGÜ

Fabricio bu sezon çok iyi oynuyor. Hem takımına hem seyircisine, kulübedeki arkadaşlarına ve izleyicilere güven veriyor. 'Benim kalecim bu topları kurtarır' diye bir inanç var. Beşiktaş taraftarı inanıyor. Fabricio'nun ayakları da çok iyi. Özellikle iyi ve şampiyonluğa oynayan takımların, rakipleri geriye çekildiği için oyun kurmada hem savunma oyuncularının hem kalecilerin ayak tekniğine ihtiyacı var. Oyunu da okuması çok önemli. Fabricio bu konuda iyi. Beşiktaş iyi bir kaleci buldu."