Rennes'ten Aboubakar açıklaması!

Rennes'ten Aboubakar açıklaması!

Beşiktaş'ın yeni sezonda transfer etmek istediği istediği Vincent Aboubakar'ı isteyen bir diğer kulüp Rennes'ten açıklama geldi.

Ajans Beşiktaş - Beşiktaş'ın yeni sezonda yeniden kadroda tutmak istediği Vincent Aboubakar transferiyle ilgili yeni gelişmeler yaşandı. Siyah beyazlı yönetimin Porto ile görüşmelerini sürdürmesinin ardından Aboubakar'ı isteyen kulüplerden biri olan Fransa'nın Rennes takımının başkanı Rene Ruello önemli açıklamalarda bulundu. Beşiktaş yeni sezonda Aboubakar'ı transfer edebilecek mi sorusunun cevabıyla ilgili son gelişmeler.

Beşiktaş'ın Aboubakar transferinde son durum

Beşiktaş'ın transfer etmek istediği Aboubakar için devrede olan Rennes kulübünün başkanı Rene Ruello, Aboubakar transferiyle ilgili yaotığı açıklamada, "Bu transfer gerçekten karışık. Aboubakar şu anda Porto'nun futbolcusu. Aynı zamanda bu transfer için Lorient'e de ödemede bulunmamız gerekecek." ifadelerini kullandı.

RENNES TEKNİK DİREKTÖRÜNDEN ABOUBAKAR AÇIKLAMASI!

Geçtiğimiz günlerde Fransız medyasına yansıyan haberlerde Aboubakar için Rennes'in de devrede olduğu öne sürülmüştü. Buna karşın Rennes cephesinden bir açıklama geldi. Rennes Teknik Direktörü Gourcuff, Kamerunlu golcü hakkında, "Transfer döneminde her zaman dedikodular yapılır. Buna alışığız. Ancak ben bu dedikodular hakkında konuşmak istemiyorum. Biz uzun zamandır transfer yapmıyoruz. Genç bir kadromuz var ama transferden daha fazla kadronun birlikteliği ve rekabet olması önemli. 24-25 kişilik bir kadro ideal sayı bizim için. Kamp dönemini en iyi şekilde geçirmeyi planlıyoruz." diye konuştu. (Futbol Arena)