RÖPORTAJ | "Bu sezon çok şey öğrendim"

RÖPORTAJ | "Bu sezon çok şey öğrendim"

Beşiktaş'ın Brezilyalı oyuncusu Adriano, bu sezonki performansını kendinden beklemediğini ifade etti.

Ajans Beşiktaş - Adriano, "Beşiktaş formasını giydiğim ilk senede böyle bir başarı yakalamak tabi ki çok güzel. Kolay olmadı benim için. Şampiyon olmak çok daha güzel bir duygu, hatta tarif edilemez bir duygu benim için." dedi.


Her şampiyonluğun tadı başka, lezzeti başka.Bu sene benim için zor bir seneydi, geçen sene zor bir sezon geçirdim. Katkıda bulunduğumu düşünüyorum bu şampiyonlukta iyi bir rol oynadığımı düşünüyorum. Böyle bir şampiyonluk kazanmak benim için çok özeldi. Çünkü uzun zaman olmuştu.Bu kadar devamlı oynamadığım bir kaç sene oluyor.Onun için çok özeldi.Takım arkadaşlarıma çok teşekkür ederim, bana destek olan hocama çok teşekkür ederim.Aynı zamanda özellikle deplasman maçlarında bizi kendi evimizde hissettiren taraftarımıza, bizim için yollar gidip,farklı şehirlerde bizi destekleyen taraftarımıza özellikle teşekkür ederim, ki onların bu şampiyonlukta rolü çok büyüktü.

Bu sezon çok şey öğrendim
Benim için çok özel bir sezondu.Bir çok yeni şeyler öğrendim bu sezonda. Önceden uzun süreli sakatlıklarım olmuştu bu sezon bunları yaşamadım, bunların üstesinden geldim ve çok iyi bir maç istatistiği yakaladım, devamlılık yakaladım. Ama tabi ki bunda arkadaşlarımın payı çok büyük.Sezon öncesi kendi beklentilerim vardı, bu beklentileri yakaladım.Bir çok kişi de benden bu performansı göstermemi de beklemiyordu. Beklentilerin çok çok üstüne çıktığımın farkındayım.Ama dediğim gibi bu bir takım çalışması. Arkadaşlarım olmasa bunu beceremezdim.

Devler Ligi'nden şanssız bir şekilde elendik
Şampiyonlar liginden hak etmediğimiz bir şekilde elendik.O son maçta kimsenin aklından o şekilde yenileceğimiz geçmiyordu.Biz gerçekten üzdü ama iyi bir tecrübe kazandığımız düşünüyorum.Bu sene de hedefimiz, önce gruptan çıkmak ve gidebildiğimiz yere kadar gitmek.Geçen seneki tecrübemizle beraber bu sene bunu başarabiliriz.Aramızdan ayrılanlar olacaktır,yeni gelenler olacaktır, yönetim en iyi şekilde bunu planlayacaktır.Yönetim önümüzdeki sene Şampiyonlar Liginde gruptan çıkmak, gidebileceğimiz yere kadar gitmek ve yeniden şampiyon olmak için en iyi şekilde kadro yapılanmasını gerçekleştirecektir.

Fenerbahçe maçında oyunu domine ettik
Tabi çok zor oldu bizim için. Aslında bu anlardan çıkıp şampiyon olmak takım bütünlüğümüzün ne kadar güçlü olduğunu gösterdi.Özellikle Fenerbahçe maçında bütün maçı domine edip, bütün maçı önde götürüp son dakikada 9'a 11 oynarken öyle bir gol yemek yıkıcıydı bizim için.Büyük bir üstünlükle götürdüğümüz maçı berabere bitirdik.Bir önceki hafta da Başakşehir'e yenilmiştik.Bir çok takım şampiyonlukları bu şekilde kaybediyor, şampiyonluklar bu şekilde gidebiliyor.Ama biz takım bütünlüğümüzü ortaya koyduk, herkes en iyisini yapmaya devam etti ve takım olarak, ekip olarak bu şampiyonluğu kaybetmedik.

Bana gelen bir teklif yok
Çin'den transfer haberlerini ben de gazetelerden görüyorum.Menajerimle devamlı konuşuyorum.Bize gelmiş bir teklif yok.Şu anda burada 2 senelik kontratım ve bu 2 seneyi tamamlamak istiyorum.