ÖZEL RÖPORTAJ | Zafer Algöz: "5 sene üst üste şampiyon olacağız"

ÖZEL RÖPORTAJ | Zafer Algöz: "5 sene üst üste şampiyon olacağız"

Beşiktaşlılığıyla bilinen Zafer Algöz, Beşiktaş ile ilgili çarpıcı ifadeler kullandı.

Ajans Beşiktaş - Zafer Algöz, şu açıklamalarda bulundu:
"Gaziantep maçı sezonun son maçı, Beşiktaş artık bu satten sonra şampiyonluuğu bırakmaz. Rahmetli Vedat Okyar'ın dediği gibi ''Yarım sıfır olsun bizim olsun''. Beşiktaş'ın Osmanlıspor maçına şampiyon olarak çıkacağını tahmin ediyorum. Antep'te 30 bin taraftar olur. Umarım dönüşte de aksilik olmaz. Beşiktaşlılar sağ salim geri döner ve şampiyonluğu hep beraber kutlarız."

"Başakşehir maçını kaybettiğim zaman, "Bizim kendi işimize bakmamız lazım. Başakşehir'in kaybetmesi umrumda değil" demiştim. Biz Antep'i yenelim işi bitirelim. Beşiktaş zor dönemeçlerden geçti. Ancak sonu güzel bitti. Bu sene şampiyon olalım, önümzdeki sezona bakalım. Bizi bir tek Başakşehir zorladı. Diğer takımlar bizi zorlayamadı. Beşiktaş'a rakip olacak bir takım göremiyorum. Hedefimiz 5'te 5 yapmak. 5 sene üst üste şampiyon olacağız. "

"Beşiktaş, Şampiyonlar Ligi'nde oynayacağı için cazip bir takım. Beşiktaş'ın akıllı transferler yapması lazım.. Bizim takımın maliyeti 8 milyon euro, Fenerbahçe geçen sene 70 bu sezon 48 milyon yatırım yaptı. Önemli olan takım oluşturabilmek, Beşiktaş bunu geçen sene ve bu sene gerçekleştirdi. Aile ortamı oluşturulması ve maç dısında birlikte olunması, yani futbolcularının ailelerinin birlikte vakit geçirmeleri bize şampiyonluğu getirdi."