Rota değişti! "Sorun stoperde değil orta sahada"

Rota değişti! "Sorun stoperde değil orta sahada"

Süper Lig'in 2. haftasında Kasımpaşa ile 2-2 berabere kalan Beşiktaş'ta yöneticiler sorunun orta sahada olduğunu düşündüğünden Domagoj Vida transferinde frene bastı.

Ajans Beşiktaş - Lens, Negredo ve Medel gibi flaş yıldızlarla kadrosunu güçlendiren Beşiktaş’ta, transferde ağırlıklı gündem stopere takviyeydi ve liste başında yer alan isim de Domagoj Vida’ydı. Habertürk'ten Kartal Yiğit'in haberine göre ise 2-2’lik Kasımpaşa maçından sonra Siyah-Beyazlı yöneticilerin başkan Fikret Orman ile yaptıkları durum değerlendirmesinin ardından, rotanın orta saha transferine dönebileceği öğrenildi.

Puan kaybına rağmen Tosic’in etkili performansı ve mali tablonun da hesaba katılması, Kartal’ı stoper konusunda kararsız bıraktı. Kontratı 6 ay sonra bitecek olan Vida’ya bonservis ödemenin lüks olacağını düşünen yöneticiler, gerekirse devre arasında takviye yapılmasının daha uygun olacağı fikrini ortaya attı.

GÜNEŞ’LE GÖRÜŞECEK
Takımın yediği gollerde savunma hatası olmadığını düşünen yöneticilerin, Orman’a “Esas sorun orta sahada. Eskisi gibi üretken değiller. Geriye yardıma da gelmiyorlar” uyarısı yaptıkları kaydedildi. Kafası karışan Fikret Orman’ın, stoper yerine orta sahaya takviye isteyebileceği düşüncesiyle Şenol Güneş’le toplantı yapacağı öğrenildi. Tecrübeli teknik adamın isteğine göre transferde rota belirlenecek. (Habertürk - Kartal Yiğit)

Etiketler :