Runje: "Bu akşam Beşiktaşlıyım"

Runje: "Bu akşam Beşiktaşlıyım"

Beşiktaş'ın eski kalecisi Vedran Runje, Lyon maçında gönlünün siyah beyazlılardan yana olacağını söyledi.

Ajans Beşiktaş - 2006-07 sezonunda Beşiktaş forması giyen Vedran Runje, Beşiktaş taraftarlarına övgüler yağdırdı ve bu akşam oynanacak Lyon maçında gönlünün siyah beyazlılardan yana olduğunu söyledi.

Türkiye'de harika bir deneyim geçirdiğini belirten Runje, "Başlarda adapte olmakta biraz zorlansam da sonrasında her şey benim için çok iyiydi. Çok ateşli bir taraftar grubuna sahiptik. Orada çok güzel anılarım oldu." dedi.

Beşiktaş taraftarından da övgü ile bahseden Hırvat kaleci, "Beşiktaş taraftarı çok gürültücüydü. Tribünleri yaşatıyorlardı. Galatasaray ve Fenerbahçe taraftarları da çok ateşliydi ama en önde hep Beşiktaş taraftarı vardı." ifadelerini kullandı.

Süper Lig'in seviyesinin arttığını da söyleyen Runje, "Son bir kaç yılda ligin kalitesi Serie A ve Ligue 1 seviyesine geldi. Şu an için bilmiyorum ama Avrupa Ligi'nde başarılı olmak yerine ligde şampiyon olmak daha önemliydi. Ama başarılarını yurtdışına da taşırlarsa bu onlar için büyük bir artı olur." şeklinde konuştu.

Bu akşam oynanacak maç hakkında da konuşan eski kaleci, "Tabii ki bu akşam Beşiktaş'ı destekleyeceğim. Orada bir yıl geçirdim. Lyon'a ise kariyerimde sadece rakip oldum. Bu yüzden kesinlikle bu akşam Beşiktaşlıyım." dedi. (Goal)