Rüştü Reçber'den Başakşehir'in koreografisine eleştiri: "Atatürk neden yok?"

Rüştü Reçber'den Başakşehir'in koreografisine eleştiri: "Atatürk neden yok?"

Medipol Başakşehir taraftarlarının 18 Mart Çanakkale şehitlerimiz için hazırladığı koreografide Atatürk'ün yer almamasına Rüştü Reçber eleştiri getirdi.

Ajans Beşiktaş - Medipol Başakşehir, Süper Lig 26. haftasında sahasında Beşiktaş ile karşılaştı. Müsabaka öncesinde Başakşehir'in 18 Mart Çanakkale şehitleri için hazırladığı koreografide Atatürk'ün yer almaması sosyal medyada büyük tepki çekerken, maçın ardından Rüştü Reçber de beIN Sports'ta bu konu hakkında yorumda bulundu. 

Başakşehir'in Beşiktaş maçındaki 18 Mart koreografisi

Süper Lig 26. haftasında oynanan Başakşehir - Beşiktaş maçı öncesi Fatih Terim stadında Başakşehir taraftarlarının 18 Mart'e özel koreografisinde Atatürk'ün yer almamasına Rüştü Reçber eleştiri geldi. 

beIN Sports'ta maçın ardından Başakşehir - Beşiktaş karşılaşmasını yorumlayan Rüştü Reçber, maç özetleri sonrasında Başakşehir'in koreografisine değinerek şunları söyledi:
"Koreografide Başakşehir kulübünü tabi ki kutluyoruz. Atatürk'ün silah arkadaşları ama ben Atatürk'ü göremedim. Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olarak bunu söylemek istedim." ifadelerini kullandı. 

Öte yandan Medipol Başakşehir taraftarlarının koreografisinde Atatürk'ün yer almamasına aynı şekilde sosyal medyada da büyük tepki gösterildi. (Futbol Arena)