Şafak Mahmutyazıcıoğlu: "1-0 olsun, bizim olsun"

Şafak Mahmutyazıcıoğlu: "1-0 olsun, bizim olsun"

Beşiktaş Yönetim Kurulu Üyesi Şafak Mahmutyazıcıoğlu, Porto-Beşiktaş karşılaşmasını BJK TV'ye değerlendirdi.

Ajans Beşiktaş - Şampiyonlar Ligi'nde G Grubu'nda Monaco, Porto ve Leipzig ile aynı grupta bulunan siyah-beyazlı takım, gruptaki ilk maçında Porto ile karşı karşıya gelecek. Dragao Stadı'nda oynanacak mücadele, saat 21:45'te başlayacak.

Karşılaşmayı İngiltere Futbol Federasyonu'ndan hakem Anthony Taylor yönetecek.  Taylor'un yardımcılıklarını Gary Beswick ve Adam Nunn yapacak. Dördüncü hakemlik görevini Constantine Hatzidakis'ın üstleneceği mücadelenin ilave yardımcı hakemleri, Craig Pawson ve Jonathan Moss olacak. Beşiktaş Yönetim Kurulu Üyesi Şafak Mahmutyazıcıoğlu, karşılaşmayı BJK TV'ye değerlendirdi.

İşte o açıklamalar:

"Şampiyonlar Ligi ilk maçı, yine Portekiz'deyiz. Biraz daha deneyimliyiz eskiye nazaran. Heyecanımız çok yüksek tabii ilk maç Denk bir grup. Porto sezonu çok formda açtı. Ama bizim takımımızın bir özelliği; bize karşı iyi oynayan takımlara karşı biz de iyi oynuyoruz. Galibiyetle döneceğimizi umuyorum. İyi başlayacağımızı düşünüyorum. Yeter ki biz 3 puanı alalım. Herkes evinde oturup maçını izleyip dua etsin. 1-0 olsun, bizim olsun diyorum."

 

Etiketler :