Sağ bek pozisyonunda kim oynayacak? Güneş kararını verdi...

Sağ bek pozisyonunda kim oynayacak? Güneş kararını verdi...

Porto'nun kanatlardan etkili ataklar yaptığını tespit eden Şenol Güneş'in defansın sağında sakatlığı düzelen Adriano'ya forma vereceği öğrenildi.

Ajans Beşiktaş - Beşiktaş, Porto maçının son hazırlığını dün akşam Dragao Stadı'nda yaptı. Siyah-beyazlı futbolcular, Teknik Direktör Şenol Güneş yönetimindeki antrenmanda ısınma koşusu ve 5'e 2 pas programının ardından taktik çalışmalar gerçekleştirdi. Güneş'in idmanın basına kapalı olan bölümünde maçın taktik planı üzerinde durduğu bildirildi.

Kartal bugün Porto karşısında tam bir taktik savaşı verecek. Uzun süredir analiz ettiği Porto'nun kanatlardan etkili ataklar yaptığı belirleyen Şenol Güneş'in orta saha ve savunmaya uyarılarda bulunduğu belirtildi.

Portekiz ekibini durdurmanın yollarını arayan Güneş'in, defansın sağında sakatlığı düzelen Adriano'ya görev vermesi bekleniyor. Savunma hattını Pepe, Tosic, Adriano ve Caner'den oluşturacak olan siyah-beyazlı hoca, Karabük'te yedeğe çektiği Quaresma, Atiba ve Cenk Tosun'u da ilk 11'de sahaya sürecek. Güneş'in kampta oyuncularıyla yaptığı toplantıda Porto'dan çekinmemelerini istediği aktarıldı. Deneyimli hocanın, "Geçen sezon Avrupa'da neler yapabileceğimizi gösterdik. Bu sene de sizden aynı mücadeleyi bekliyorum" ifadelerini kullandığı öğrenildi. (Milliyet)

Etiketler :