"Sahada sakin kalmaya çalışacağız"

"Sahada sakin kalmaya çalışacağız"

Beşiktaş, Devler Ligi'ndeki üçüncü maçında Monaco ile karşılaşacak. Beşiktaş'ın başarılı oyuncusu Anderson Talisca maç öncesi basın toplantısı düzenledi.

Ajans Beşiktaş - Siyah-beyazlılar, Şampiyonlar Ligi G Grubu üçüncü maçında Fransa'nın Monaco takımı ile karşı karşıya gelecek. Gruptaki ilk 2 maçını kazanan siyah-beyazlılar, Monaco'yu da yenerek 3'te 3 yapmak istiyor. Zorlu karşılaşmayı Sırbistan Futbol Federasyonundan hakem Milorad Mazic yönetecek.

Mazic'in yardımcılıklarını Milovan Ristic ve Dalibor Djurdjevic yapacak. Nemanja Petrovic'in 4. hakem görevini üstleneceği müsabakanın ilave yardımcı hakemleri ise Nenad Djokic ve Danilo Grujic olacak. Beşiktaş'ın başarılı oyuncusu Anderson Talisca maç öncesi düzenlenen basın toplantısında şu ifadeleri kullandı:

"Yarın akşam çok önemli bir maça çıkacağız Karşımızda Monaco gibi bir takım olacak. Buraya 6 puanla geldik. Leipzig ve Porto'yu yendik. Monaco'yu da yenerek seriyi sürdürmek istiyoruz. Zor bir maça çıkacağız. Dengeli bir grup. Burada da iyi bir sonuç almak istiyoruz.

Soyunma odasındaki atmosfer gayet iyi. Bizim takımımızdaki en önemli şey takım arkadaşlarımızın iyi olması. Soyunma odasındaki pozisif havanın takıma iyi yansıyacağını düşünüyorum. Şampiyonlar Ligi konsantrasyonumuz yüksek. Benim için sahada yer almak beni çok mutlu eden bir durum. Hocamız görev verirse en iyisini yapmak istiyorum. Bazı rakipler size zorluklar çıkarabiliyor. Farklı şeyler üretmek zorunda kalıyorsunuz. Ben her maçta konsantrasyonumu yüksek tutmaya çalışıyorum.

Yarın akşam sahada iki kaliteli takım olacak. Sadece bir puanları var. İşimizi zorlaştırmaya çalışacaklar. Sakin kalarak istediğimiz sonucu almaya çalışacağız."

Etiketler :