Sakatlık nedeniyle antrenmanı yarıda bırakan Aboubakar'ın durumu belli oldu

Sakatlık nedeniyle antrenmanı yarıda bırakan Aboubakar'ın durumu belli oldu

Beşiktaş'ta Başakşehir maçı hazırlıkları sürerken, bugünkü antrenmanda Aboubakar korkuttu.

Ajans Beşiktaş - Bu sabahki antrenmanda yapılan çift kale maç sırasında Vincent Aboubakar sakatlandı. Ayak bileğine darbe alan ve maçı yarıda bırakan futbolcu teknik heyeti korkuttu.

Yapılan kontrollerin ardından futbolcuda ciddi bir sorun olmadığı öğrenilirken Aboubakar'ın küçük bir burkulma yaşadığı anlaşıldı.

Çift kale maç yaptılar

Beşiktaş, Spor Toto Süper Lig’in 29. haftasında Başakşehir ile deplasmanda oynayacağı maçın hazırlıklarına bu sabah yaptığı antrenmanla devam etti. Ahmet Nur Çebi (II. Başkan, İcra Kurulu Başkanı, Fulya Taşınmazlardan Sorumlu, Ümraniye Nevzat Demir Tesisleri'nden Sorumlu.)’nin de izlediği basına açık yapılan antrenman 1.5 saate yakın sürdü.

Teknik Direktörümüz Şenol Güneş yönetiminde yapılan antrenman kondisyon ve taktik çalışmasıydı. Antrenman takım halinde yapılan ısınma koşuları, istasyon koşuları ve streching çalışması ile başladı. Pas çalışması, top kontrol çalışması ve dar alanda kontrol pas oyun çalışması yapıldı. Antrenman taktik programının yer aldığı çalışmalar, yarım sahada yapılan çift kale maç ve şut çalışmaları ile sona erdi.