''Şampiyonluğun en büyük adayı Beşiktaş''

''Şampiyonluğun en büyük adayı Beşiktaş''

Eski Galatasaraylı futbolcu Necati Ateş, şampiyonluğun en büyük adayının Beşiktaş olduğunu söyledi.

Eski Galatasaraylı futbolcu ve şu anda Lig TV'de yorumculuk yapan Necati Ateş, Beşiktaş'ın ilk yarı performansını ve transfer politikasını değerlendirdi. Necati Ateş'in yorumlarından önemli kesitler şu şekilde:

"ŞAMPİYONLUĞUN EN BÜYÜK ADAYI DİYEBİLİRİM."

"Caner'in çok iyi durumda sakatlanması. Talisca'nın sakatlanması. Rotasyonu hoca çok iyi kullanamadı. Bunlardan dolayı da Şampiyonlar Ligi'ndeki hakem faciasından sonraki kötü gidişine rağmen Beşiktaş ligin ilk yarısını iyi bitirdi ve şampiyonluğun en büyük adayı. Yapılacak transferlerle birlikte yeniden güçlenirler. Ancak transfer politikasını iyi belirlemeleri lazım. Caner'in yerine hala oyuncu alınmadı. Adriano nereye kadar götürebilir? Küçük çapta sakatlığı da oldu. Kanatlarda çok sayıda rotasyon yaptı hoca. Aboubakar ile Gomez'in verimliliğini tartıya koyduğumuzda Aboubakar fazlasıyla altta kaldı."

"%100 SANTRFOR ALINMALI."

"Aboubakar ile Gomez'in verimliliğini tartıya koyduğumuzda Aboubakar fazlasıyla altta kaldı. Eto'o ismi konuşuluyor. Bence alırlarsa çok iyi bir transfer olur. Eto'o hangi takıma gitse en az 10 gol atar."

"BABEL İYİ TRANSFER."

"Babel bildiğimiz bir oyuncu. Alternatif olabilir, sonradan girebilir, direkt oynayabilir. Dikine gidiyor, orta yapıyor, şut atıyor. Deportivo'ya kısa sürede damga vurmuş. Beşiktaş doğru bir transfer politikası izliyor şu anda. İhtiyaç olan yerlere oyuncu alıyorlar. "